08/01/2010 | Yazar: Kaos GL

Denizli’nin Tavas İlçesi’nde, tecavüz edilip demir çubukla dövülerek öldürüldükten sonra çırılçıplak yol kenarına at

Denizli’de ‘Haksız Tahrik’ Cinayeti mi! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Denizli’nin Tavas İlçesi’nde, tecavüz edilip demir çubukla dövülerek öldürüldükten sonra çırılçıplak yol kenarına atılan M. Ü.'nün (30) katil zanlıları yakalandı. Gözaltına alınan katil zanlısı S.Ç. (31), M. Ü.'nün kendisine zorla oral seks yaptırdığını, bunu gururuna yediremeyip demir çubukla vurduğunu iddia etti.

Geçen pazar gecesi Kızılcabölük Beldesi Çakıroluk Mevkii’nde meydana gelen olayın ardından M. Ü.'nun çırıl çıplak yol kenarına atılmış cesedi bulundu. Jandarma olayla ilgili yaptığı soruşturmada öldürülen M.Ü.'nun en son M.M. (30), A.E. (28), V.Ç. (29) ve kardeşi S.Ç. (31) ile birlikte olduğunu tespit etti. İlk gün şüphelilerden A.E. yakalanırken, diğer 3'ü bulunamadı. Jandarma şüphelilere yardım ettikleri gerekçesiyle ilçede 9 kişiyi gözaltına aldı. Dün mahkemeye sevk edilen 9 kişiden şüpheliler V.Ç ve S.Ç.'nin babası R.Ç., ‘yardım ve yataklık ettiği’ iddiasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu. Diğer şüphelileri yakalamak için operasyonu genişleten jandarma, V.Ç. ile birlikte M.M.'yi de yakaladı. S.Ç. ise Denizli Adliyesi'ne teslim oldu.

“Zorla Oral Seks Yaptırdı”

Cinayet Bürosu ekipleri tarafından adliye polisinden alınan S.Ç. Tavas jandarma ekiplerine teslim edildi. Gözaltına alınan S.Ç. verdiği ilk ifadesinde çadırda alkol ve esrar aldıklarını, M. Ü.'nün kendisine zorla oral seks yaptırdığını anlattı. Çadırdan ayrıldıktan sonra olayı gururuna yediremeyip geri döndüğünü aktaran Serdar Çivi, M.Ü. ile A.E.'yi çıplak halde gördüğünü söyledi. S.Ç. daha sonra M. Ü.’ye demir çubukla saldırıp vurmaya başladığını anlattı.

Gözaltına alınan S.Ç. ve ağabeyi V.Ç. ile M.M. adliyeye sevk edildi.


Etiketler: insan hakları
İstihdam