13/04/2023 | Yazar: Kaos GL

Bilgi Üniversitesi İnsan Hakları Hukuku Merkezi’nin çevrimiçi ortamda ev sahipliği yaptığı “Sivil Toplumun Gözünden Deprem ve İnsan Hakları: Olgular, Ortaklaşma, Gelecek” konferansının yarınki ilk oturumu “Deprem Bölgesinde LGBTİ+ Olmak”.

“Deprem Bölgesinde LGBTİ+ Olmak” oturumu yarın Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

İstanbul Bilgi Üniversitesi İnsan Hakları Hukuku Merkezi’nin çevrimiçi ortamda ev sahipliği yaptığı “Sivil Toplumun Gözünden Deprem ve İnsan Hakları: Olgular, Ortaklaşma, Gelecek” konferansı, bugün başladı. Yarın da devam edecek olan konferansın ikinci gün (14 Nisan) programının ilk oturumu “Deprem Bölgesinde LGBTİ+ Olmak”.

10:30 – 11:30 saatlerinde gerçekleşecek, Hukuk Fakültesi’nden Ar. Gör. Başak Ekinci’nin modere edeceği oturumun konuşmacıları ise Sosyal Politika, Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği’nden (SPoD) Meriç G. Doğan, Barış için Kültürel Araştırmalar Derneği’nden (BAKAD) Atalay Göçer ve Diyarbakır Keskesor LGBTİ+ Oluşumu’ndan Loren Elva olacak.

Konferansın tam programını buradan inceleyebilir, oturumları Zoom uygulaması üzerinden 879 7028 7466 toplantı numarası 3115351 şifresiyle izleyebilirsiniz.


Etiketler: insan hakları, yaşam, eğitim
İstihdam