22/01/2021 | Yazar: Kaos GL

LİSTAG, “Direnişle Karşılaştığımızda İttifaklar Kurmak” buluşmasına davet ediyor.

“Direnişle Karşılaştığımızda İttifaklar Kurmak” etkinliği başvurularını bekliyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

LGBTİ+ Aileleri ve Yakınları Derneği (LİSTAG), “Çevrimiçi Toplantılar” etkinlik serisine devam ediyor.

Dernek, “Direnişle Karşılaştığımızda İttifaklar Kurmak” isimli yeni etkinliğinde, LGBTİ+’ların “kabul” ve “destek kazanmak” için gösterilen çabanın ardından karşılaştığı direniş konuşulacak.

Derneğin “Bazen kendi camiamız içinde, kabul ve destek kazanmak için harcadığımız emekler pürüzsüz bir şekilde karşılık bulurken bazen de direnişle karşılaşır. Aileler okullarda, ibadet mekanlarında ve kendi aile ve arkadaş çevrelerinde sık sık engellerle karşılaşılaşabilirler.  Bu direnişle nasıl ve ne zaman mücadele edeceğimize karar vermek üzücü ve başa çıkılamaz gibi görünebilir. Konuşmacılar bu konudaki en güncel pratiklerle ilgili bilgi verecek ve izleyicilerle birlikte potansiyel direniş noktalarını ve muhtemel karşıt görüşleri tanımlayacaklar” diyerek çağrıcısı olduğu etkinlik 29 Ocak Cuma günü 18:00’de dijital ortamda gerçekleşecek.

New York Eğitim Departmanı’ndan LGBTQ Programları Yöneticisi Erıc Vaughan, LMSW Ruh Sağlığı Topluluğu’nda LGBTQ Gençlik Sosyal Hizmet Görevlisi Mica Henderson, Pink Love Wellness’tan LGBTQ İnanç Travma Savunucusu Renair Amin ve Left Turn Village’tan Halk Sağlığı Doktoru Tyree Oredein konuşmacı olacağı etkinliğe katılmak için kayıt formunu buradan doldurabilirsiniz.

Etkinlikte İngilizce - Türkçe simültane çeviri desteği sağlanacak.


Etiketler: yaşam, aile
İstihdam