04/07/2012 | Yazar: Kaos GL

Kentteki eşcinsellerle irtibata geçip buluşmaya gelenleri gasp ve darb eden Mahfuz Güzel, Diyarbakır polisinin düzenlediği operasyonla yakalandı

Diyarbakır’da Eşcinselleri Gasp Eden Kişi Yakalandı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Kentteki eşcinsellerle irtibata geçip buluşmaya gelenleri gasp ve darb eden Mahfuz Güzel, Diyarbakır polisinin düzenlediği operasyonla yakalandı.
 
Diyarbakır’da kendini “eşcinsel” olarak çeşitli internet sitelerinde tanıtarak, kentteki eşcinsellerle irtibata geçip buluşmaya gelenleri gasp ve darb eden Mahfuz Güzel, Diyarbakır polisinin düzenlediği operasyonla yakalandı.
 
Eşcinsellerin internet üzerinde buluştukları sitelere üye olan Mahfuz Güzel adlı kişi, kendisinin de eşcinsel olduğunu ve tanışmak için arkadaş aradığı duyurusuna cevap veren kişilerle telefonla irtibata geçip, buluşmak için Suriçi’nin tenha yerlerinde buluşmaya gelenleri darp ettikten sonra, gasp ettiği öğrenildi.
 
En son tanıştığı kişiyle, Suriçi’nde bulunan Hz. Süleyman Camii civarında buluşan Mahfuz Güzel, gelen kişiyi darp ederek kişinin üzerindeki telefon ve parasını bıçak zoruyla gasp etti. Yaşadıklarını polise anlatan mağdurun ifadesinin ardından, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Bilişim Suçları Büro Amirliği, Mahfuz Güzel’in eşcinsellerle tanıştığı siteyi yakın takibe almaya başladı.
 
Polis, Mahfuz Güzel ile internette samimiyeti geliştirdikten sonra, Diyarbakır surlarına yakın yerlerde buluşma talep etti. Buluşmaya gelen Mahfuz Güzel, polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinin ardından adli mercilere sevk edilen Mahfuz Güzel, tutuklanarak cezaevine konuldu. (Volkan Eser/guneydoguguncel.com)

Etiketler: insan hakları
İstihdam