17/06/2010 | Yazar: Kaos GL

Çırağan Palace Kempinski Hoteli'nin aşçısı V.

Domuz Bağı Cinayeti Nefret Cinayetiymiş Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Çırağan Palace Kempinski Hoteli'nin aşçısı V. Ç.'nin (28) katil zanlısı Coşkun P. tutuklanarak cezaevine konuldu.
 

10 gün önce İstanbul Gaziosmanpaşa'da, domuz bağıyla bağlanmış ve boğularak öldürülmüş halde bulunan Çırağan Palace Kempinski Hoteli'nin aşçısı V. Ç.'nin (28) katil zanlısı Coşkun P. tutuklanarak cezaevine konuldu.
 

Gaziosmanpaşa’da bulunan bir evde, domuz bağıyla bağlanmış halde cesedi bulunan V. Ç.'nin katil zanlısı Coşkun P.'nin sorgusu tamamlandı. Ankara'da polise teslim olduktan sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde cinayeti itiraf eden Coşkun P.'nin ifadesinde V. Ç.'yle internet üzerinde tanışarak arkadaş olduğunu söylediği belirtildi.

Olay günü evde otururken kendisine cinsel ilişki teklif eden V. Ç.'yle kavga ettiğini iddia eden Coşkun P., "Kavga sırasında kendimi kaybetmişim. Ne yaptığımı hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde ölmüştü. Korkarak oradan kaçtım. Daha sonra yaptığımdan pişman olup polise teslim oldum" dedi.

Polis, yaptığı araştırmada Coşkun P.'nin V. Ç.'ye ait kredi kartıyla bankamatikten para çekerken görüntülerini ele geçirdi. Uzun süredir işsiz olduğu öğrenilen Coşkun P., V. Ç.'nin kredi kartını karnını doyurmak için kullandığını söyledi. Soruşturmanın ardından zanlı Coşkun P., çıkarıldığı Gaziosmanpaşa Adliyesi'nde tutuklanarak cezaevine gönderildi.
  
İstanbul Beşiktaş'taki Çırağan Palace Kempinski Hotel'de aşçı olarak çalışan V. Ç. 10 gün önce evinde domuz bağıyla öldürülmüş halde bulunmuştu. Gaziosmanpaşa’da bulunan bir evden ağır kokular geldiği ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, domuz bağıyla bağlanmış bir erkek cesedi ile karşılaştı. Sıcak yüzünden kokmuş ve bozulmuş olan cesedin V. Ç.’ye ait olduğu anlaşıldı. Yakınlarının da 2 hafta önce Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğüne V. Ç.'nin için kayıp başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı.


Etiketler: insan hakları, nefret suçları
İstihdam