08/03/2012 | Yazar: Kaos GL

Kanadalı country müzik yorumcusu Drake Jensen ‘On My Way to Finding You’ (Seni Bulma Yolunda) isimli şarkısına çekmiş olduğu klibinde kamera karşısına eşiyle çıkarak eşcinsel olduğunu açıkladı.

Drake Jensen Eşcinsel Olduğunu Açıkladı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Kanadalı country müzik yorumcusu Drake Jensen “On My Way to Finding You” (Seni Bulma Yolunda) isimli şarkısına geçtiğimiz hafta çekmiş olduğu klibinde kamera karşısına eşiyle çıkarak eşcinsel olduğunu açıkladı.
 
Amerikada son dönemlerde sıkça gerçekleşen zorbalıklar nedeniyle intihar etmiş olan gençlerden biri olan Jamie Hubley’e adamış olduğu klibi sonrasında “Cash Box Canada” dergisine konuşan şarkıcı;
 
"Küçük bir çocukken de eşcinsel olmanın ötesinde bende birşeylerin farklı olduğunu biliyordum. En kötü zorbalıklar karşısında bile sağlam kalıp, bunları atlatabileceğimi biliyordum. Yaşadığım yer küçük bir kasabaydı. Tanrının benim için daima özel bir planı olduğunu biliyor, hissediyordum. Böylesi bir yönelime sahip olduğum için o kadar şanslıydım ki, bunu dışa vurmak dışında başka bir seçenegim yoktu. Ve ben hikayelerimi, yaşanmışlıklarımı müzikle paylaşma yoluna gittim. Eşcinsel bir müzisyenim ve şarkılarımla aşk mesajlarını yayıyorum, böylesi güzel bir dünyada bunda ne gibi bir hata olabilir ki?" dedi. (icimdekiayi)

Video Haber İkon  İlgili Video:


Etiketler: kültür sanat
İstihdam