19/11/2014 | Yazar: Kaos GL

Eşcinsel, biseksüel ve trans kadınlar Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü mitingine hazırlık için 20 Kasım Perşembe saat 18.00’de Kaos Kültür Merkezi’nde buluşuyor.

Eşcinsel, biseksüel ve trans kadınlar Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Dayanışma ve Mücadele Günü mitingine hazırlık için 20 Kasım Perşembe saat 18.00’de Kaos Kültür Merkezi’nde buluşuyor.
 
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Dayanışma ve Mücadele Günü yaklaşırken; kadınlar bu yıl da sokağa çıkmaya hazırlanıyor.
 
Ankara’da kadınlar bu sene 22 Kasım’da miting yapacak. Eşcinsel, biseksüel ve trans kadınlar ise mitinge hazırlık için 20 Kasım Perşembe saat 18.30’da Liseli Öğrenci Birliği (LÖB) LGBTİ’nin 20 Kasım Transları Anma Günü eylemi sonrasında Kaos Kültür Merkezi’nde döviz atölyesi gerçekleştirecek.
 
Eşcinsel, biseksüel ve trans kadınlar Kaos GL’nin de bileşenlerinden olduğu “Ankara Kadın Platformu” imzasıyla “Savaşa, IŞİD vahşetine, erkek egemenliğine, kadın katliamlarına ve nefret cinayetlerine karşı dayanışma ve mücadelemizi büyütüyor, Ankara’ da buluşuyoruz” çağrısıyla yapılacak 22 Kasım kadın mitinginde yer alacak.
 
Bilgi ve iletişim için: melahat.deniz@kaosgl.org 

Etiketler: kadın
İstihdam