01/10/2012 | Yazar: Kaos GL

Yeşiller Partisi ve Eşitlik ve Demokrasi Partisi bugün 18:00’de LGBT hak mücadelesi yürüten, homofobi-transfobi ve heteroseksizm karşıtı bireylerle bir araya gelecek.

EDP/Yeşiller LGBT Bireylerle Buluşuyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Yeşiller Partisi ve Eşitlik ve Demokrasi Partisi bugün 18:00’de LGBT hak mücadelesi yürüten, homofobi-transfobi ve heteroseksizm karşıtı bireylerle fikir alışverişinde bulunmak ve karşılıklı talepleri dillendirmek için Yeşil Ev’de bir araya gelecek.
Yeşiller Partisi ve EDP’den yapılan çağrı şöyle:
 
EDP/Yeşiller Yeni Siyaset İçin LGBT Bireylerle Buluşuyor
 
Seçeneksizlikten kısırlaşan siyasi ortamı canlandırmak, yeni bir siyasi alternatif yaratmak için yola çıkan Yeşiller Partisi ve EDP toplumsal muhalefetin çeşitli kesimleriyle bir araya geliyor.

Geçtiğimiz günlerde hayvan hakları, kadın, gençlik, çevre/ekoloji, akademisyen, aydın, sanatçı, gazeteci ve hukukçularla bir araya gelindi. Şimdi de LGBT hak mücadelesi yürüten, homofobi-transfobi ve heteroseksizm karşıtı bireylerle bir araya geliyoruz.

Bu süreçte LGBT aktivistleriyle görüşmek, fikir alışverişinde bulunmak ve karşılıklı talepleri dillendirmek için bir toplantı organize ediyoruz. Bir arada hareket etmenin ve dayanışmanın önemini bilen bireyler olarak, önümüzdeki dönemin kurgulandığı bu süreçte fikirlerinizi bizimle paylaşmanız, bizi de motive edecek ve güçlendirecektir.

Yeşiller / EDP
 
Tarih: 1 Ekim 2012
Yer: Yeşil Ev - İstiklal Cad Balo Sok No 21/1 Beyoğlu, İstanbul

Etiketler: yaşam, siyaset
İstihdam