09/05/2014 | Yazar: Kaos GL

Eğitim Sen ‘Sendika Eğitimcisi Yetiştirme Programı’ Kaos GL Derneği’nden Remzi Altunpolat’ın da katılımıyla tamamlandı.

Eğitim-Sen’de Toplumsal Cinsiyet Eğitimi Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Eğitim Sen “Sendika Eğitimcisi Yetiştirme Programı” Kaos GL Derneği’nden Remzi Altunpolat’ın da katılımıyla tamamlandı.
 
Eğitim Sen “Sendika Eğitimcisi Yetiştirme Programı” 3-4 Mayıs tarihlerinde Eğitim Sen Genel Merkezi’nde yapılan son aşama ile tamamlandı. 28 Ocak 2013 tarihinde 102 eğitimci adayı ile başlayan eğitim çalışmaları, çok sayıda akademisyen ve uzman tarafından anlatılan 25 farklı ders üzerinden, uygulama aşaması dahil 8 aşama sürdü.
 
3-4 Mayıs tarihlerinde yapılan son aşamanın ilk gününde, geçtiğimiz Nisan ayı içinde şubelerde yapılan uygulama eğitimleri ile ilgili olarak bilgilendirme, değerlendirme ve deneyim paylaşımları yapıldı. İkinci gün sabah Kaos GL Derneği’nden Remzi Altunpolat tarafından yapılan “Toplumsal Cinsiyet ve Erkeklik” sunumunun ardından, katılımcılara sertifikaları verildi.
 
Eğitim Sen şubelerinde belirlenen ve eğitim çalışmalarına mazeretli durumlar dışında düzenli olarak katılan toplam 83 eğitimci adayı, katıldıkları yoğun eğitim programının ardından, önümüzdeki dönemde Türkiye çapında yürütülecek eğitim çalışmalarında “Eğitim Sen Merkez Eğitimcisi” olarak görev almaya hak kazandı. 

Etiketler: insan hakları, eğitim
İstihdam