05/09/2018 | Yazar: Kaos GL

Elele dergisi Eylül sayısında lezbiyen bir çiftin hikâyesine yer verdi.

Elele’den lezbiyen çiftle röportaj Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Elele dergisi Eylül sayısında lezbiyen bir çiftin hikâyesine yer verdi.

Elele dergisi Eylül sayısında lezbiyen bir çiftin hikâyesine yer veriyor. Simay Engür’ün hazırladığı yaşam sayfasında yer alan röportaj haber “Bir insanı seviyoruz en nihayetinde” başlığını taşıyor. 

Engür’ün lezbiyen çiftle, açılma hikâyelerini ve ilişkilerini konuştuğu haberi şöyle başlıyor: Lezbiyenlerin aşkı; pornografik sapkınlıkları ya da örümcek beyinleri umursamayacak kadar gerçek ve normal. Aşk işte, cinsiyetle değil; Don Rişot gibi yel değirmenlerime savaş açma cesaretiyle ilgili. Karşınızda birbirine tutkuyla bakan iki kadın: Su ve Deniz. 

Tadımlık

Röportajdan açılmaya dair tadımlık bir bölümü KaosGL.org okurları için aktaralım:

“Cinsel yönelimlerim keşiflerini soruyoruz ve açılma sürecini ilk olarak Su anlatıyor ‘Her zaman bildiğin bir şey oluyor ama bu kavramı öğrendiğin ve kendince de kabul ettiğin süreç ergenlik dönemine denk geliyor; çünkü kadınlara ilgi duymaya başlıyorsun. Lise döneminde de kız arkadaşlarım oluyordu. Ben erken yaşta ailemle paylaştım ve şanslıyım ki hiçbir sorun yaşamadım.’ Hatta öyle ki Su durumu annesiyle paylaştıktan bir yıl sonra, Pride yürüyüşüne biriikte gittiklerini öğreniyoruz. ‘Benden daha ön sıralarda bayrak sallıyordu ve benimle inanılmaz gurur duyduğunu hissettim. Erkek kardeşimle paylaştığımdaysa 'bence erkeklerden daha iyi!' diye şakayla karışık bir tepki verdi’ diyor.”


Etiketler: medya
İstihdam