16/02/2009 | Yazar: Kaos GL

Televizyon dünyasının en enerjik ve en komik kadınlarından Ellen DeGeneres, geçtiğimiz yıl Portia de Rossi ile evlendi. DeGeneres; .

Televizyon dünyasının en enerjik ve en komik kadınlarından Ellen DeGeneres, geçtiğimiz yıl Portia de Rossi ile evlendi. DeGeneres; . ‘Bebek sahibi olmanın harika bir duygu olduğunu ve tüm hayatınızı değiştirdiğini biliyorum. Zaman zaman çocuk sahibi olmayı düşünmüyor da değilim. Ama henüz erken.’ dedi.
 
TV’nin en çok kazanan TV yıldızlarından Ellen DeGeneres, 1997’de lezbiyen olduğunu açıkladığında tepki görmüştü. Hatta başrolünü oynadığı ‘Ellen’ dizisinden sponsorluk desteğini çeken firmalar bile olmuştu. Ancak bu açıklama aynı zamanda DeGeneres’e büyük bir popülarite kazandırdı ve oynadığı dizi Emmy Ödülü kazandı.
 
1999’da Anne Heche ile evlenmeyi planlayan ama bu isteğini gerçekleştiremeyen DeGeneres, 2000 yılında 3,5 yıllık ilişkisini noktaladıktan sonra aktris ve fotoğrafçı Alexandra Hedison ile birlikte oldu. Bu ilişkisini de 2004 yılında noktalayan DeGeneres, son sevgilisi Portia de Rossi ile 17 Ağustos 2008 tarihinde Beverly Hills’te evlenerek yine adından söz ettirmeyi başardı.
 
Eşcinsel haklarının yılmaz savunucusu DeGeneres, geçtiğimiz günlerde çocuk sahibi olmak isteyebileceğini açıkladı: ‘Bebekli reklamlara bayılıyorum... Çocukları reklamlarda nasıl kullanacaklarını çok iyi biliyorlar. Giysilere bakmak aklıma bile gelmiyor. Sadece ‘Ne kadar tatlı bir bebek, onu alacağım’ diyebiliyorum. Bebeği olan birçok arkadaşım var. Bebek sahibi olmanın harika bir duygu olduğunu ve tüm hayatınızı değiştirdiğini biliyorum. Zaman zaman çocuk sahibi olmayı düşünmüyor da değilim. Ama henüz erken. Ayrıca bebek sahibi olmak, kazayla hamile kalmakla gerçekleşmemesi gereken önemli bir adım. Hamile kalmak ya da çocuk evlat edinmek... Her iki durumda da bebeği gerçekten istemelisiniz. Bu da üzerinde uzun uzun düşünerek verilmesi gereken bir karar.’
 
2007’de 79. Oscar Ödül Töreni’ni sunarak kariyerinde önemli bir başarıya imza atan DeGeneres’ in sunduğu ‘The Ellen DeGeneres Show’, ABD’ de büyük ilgi görüyor. Bu program Türkiye’de e2 kanalında yayınlanıyor.


Etiketler: medya
İstihdam