22/01/2008 | Yazar: Kaos GL

Türkiye’nin ilk ve tek eşcinsel kültür/yaşam dergisi Kaos GL son sayısında ‘2007 Eşcinsel Al

Eşcinsellerin bir yılı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı Türkiye’nin ilk ve tek eşcinsel kültür/yaşam dergisi Kaos GL son sayısında ‘2007 Eşcinsel Almanağı’ hazırladı. Hande Öğüt’ten Naim Dilmener’e pek çok yazarın katkıda bulunduğu dergi bir senenin gündökümünü yapıyor.

Kaos GL dergisi 36. sayısında ‘2007 Eşcinsel Almanağı’ hazırladı. Hande Öğüt’ten Naim Dilmener’e, Aykan Safoğlu’dan Bawer Çakır’a pek çok yazarın katkıda bulunduğu dergi, 2007 senesinde eşcinsellerin gündeminde yer alan olay ve kişileri değerlendiriyor.

Naim Dilmener’in 2007 yılının en iyi ve en kötü albümlerini seçtiği dergide Hande Öğüt’ün ‘2007 Normdışı Kitaplarının Örnek ‘Kahramanları’’ başlıklı yazısı özellikle dikkat çekiyor.

Dergide ayrıca, geçen senenin en çok konuşulan isimlerinden Esmeray’la yapılmış bir söyleşi de yer alıyor. Erkeklere ait sanılan stand-up dünyasını bir transeksüel kadın olarak sallayan Esmeray söyleşide, seks işçiliğinden midye satıcılığına ve ‘Cadı Bohçası’ adlı gösterisine uzanan traji-komik yolculuğunu anlatıyor.

Kaos GL’nin internet sitesinde düzenlediği ‘Yılın En’leri’ anketinin sonuçlarının da açıklandığı dergi, geçtiğimiz sene Radyo ODTÜ’de yayınlanan ‘Hayatın Renkleri’ programının CD’sini hediye ediyor.

Kaos GL’nin 36. sayısı bayilerde…

[[Kaos GL Dağıtım Noktaları]]





*Konuyla ilgili diğer haberler:

Kaos GL 35 - [[Kaos GL'den Türkiye’nin ‘gay ikonu’]]

Kaos GL 34 – [[Güz ve Yalnızlık]]

Kaos GL 33 – [[Yaz aşkı tadında dergi]]

Kaos GL 32 – [[Erkekliğim, cinnetim benim]]

Kaos GL 31 – [[Kaos GL’den 8 Mart armağanı]]

Kaos GL 30 – [[Orda bir ülke var uzakta…]]

Etiketler: medya
İstihdam