24/11/2023 | Yazar: Kaos GL

Kaos GL, LGBTİ+ haklarını savunan sivil toplum örgütlerine ve insan hakları savunucularına dergi ve yayınlarından seçkiler gönderiyor. Formu doldurmayı unutmayın!

Eşitlik için LGBTİ+ haklarını savunuyoruz: Kaos GL Dergisi ve insan hakları yayınları kapınıza gelsin! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaos GL, 20 Kasım Nefret Suçu Mağduru Transları Anma Günü’nden, 10 Aralık İnsan Hakları Günü’ne doğru yola çıkıyor ve eşitlik için LGBTİ+ haklarını savunan sivil toplum örgütlerine ve insan hakları savunucularına dergi ve yayınlarından seçkiler gönderiyor:

“20 Kasım Nefret Suçu Mağduru Transları Anma Günü’nden, 10 Aralık İnsan Hakları Günü’ne “eşitlik için LGBTİ+ hakları” diyerek ilerliyoruz. Kaos GL’nin Akademik Kültürel Çalışmalar Programı ve İnsan Hakları Programı olarak LGBTİ+ hakları için mücadelesini ve çalışmalarını sürdüren sivil toplum örgütlerini ve insan hakları savunucularını Kaos GL’nin bu zamana kadar yayınlamış olduğu dergilerden ve insan hakları yayınlarından oluşturduğumuz seçkilerle desteklemek istiyoruz.”

Kaos GL Dergisi ve insan hakları yayınları adresinize gelsin istiyorsanız 1 Aralık 2023 tarihine kadar buradaki formu doldurmanız yeterli.


Etiketler: insan hakları, kültür sanat
İstihdam