15/06/2014 | Yazar: Kaos GL

Sahnelerin biblosu Esmeray’ın oyunlarına devam edebilmesi için 19 Haziran’da Kırmızı Tazı’da dayanışma oyununa!

Esmeray’dan Dayanışma Oyunu Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Sahnelerin biblosu Esmeray’ın oyunlarına devam edebilmesi için 19 Haziran’da Kırmızı Tazı’da dayanışma oyununa!
 
Sahnelerin biblosu, bohçasından çeşit çeşit gökkuşakları çıkartan kadın: Esmeray. Onu birçok yerden tanıdık. Kimi zaman cadı oldu bize bohçasını açtı. Kimi zaman bizi aldı Pınar Selek ile birlikte oluşturdukları “Sokak Sanatçıları Atölyesi”ne götürdü. Bohçası yırtıldı, içinden rengarenk “şeyler” döküldü ortalığa…
 
Esmeray’ın sahnelerde kalabilmesi için dayanışma vakti! Esmeray’ın oyunculuk serüvenine ve gösterilerine devam edebilmesi için 19 Haziran Perşembe günü saat 20.00’de dayanışma oyunu yapılacak.
 
Esmeray’ın “kendiliğinden hikayeler” anlatacağı gösteri, Kemerhatun Caddesi’ndeki Kırmızı Tazı’da gerçekleşecek:
 
“Esmeray’dan kendiliğinden hikayeler…Gökkuşağına neden koşulur? Uğur böceği uçar, ne uçmaz? Trans kadın partneri gay değilmiş, eşcinsel değilmiş, heteroseksüel değilmiş, anam bacım ya neymiş? Bir amca aynı zamanda nasıl “çok güzel bir kadın” olabilir? Subay, ahali, garson, bulaşıkçı, patron, taksici nasıl aynı hikayede buluşur? Kimin bacağı daha güzeldir? Esmeray’a verilen çiçek Mehmet’ten nasıl geri alınır? Namusu oturttular baş köşeye, ahlak kaçtı dip köşeye! Aman Esmeray’ı dinlerken kaçmayın bir yere!”
 
Etkinlik detayları için tıklayınız. 

Etiketler: kültür sanat
İstihdam