10/02/2022 | Yazar: Gözde Demirbilek

Çığır açan, kaotik gençlik draması Euphoria, yeni sezon için onay aldı. HBO, 4 Şubat’ta yaptığı açıklamayla üçüncü sezon çekimlerinin başlayacağını duyurdu.

Euphoria’ya üçüncü sezon onayı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sam Levinson tarafından yazılan ve yönetilen Emmy ödüllü dizi, 2019 yazında gösterime girmesinden bu yana; oyuncu performansları, sinematografisi, kıyafet seçimleri gibi konularda eleştirel beğeni topladı.

Warner Media tarafından yapılan açıklamaya göre, Euphoria’nın ikinci sezon prömiyeri, birinci sezonun iki katından fazla izlenme oranıyla şimdiye kadar bir HBO dizisinin en çok izlenen bölümü olarak listeye giriş yaptı.

Hunter Schafer, Zendaya, Sydney Sweeney, Jacob Elordi, Barbie Ferreira, Alexa Demie gibi oyuncuların yer aldığı dizi, şu anda 14 milyondan fazla izleyiciye sahip. Bu da diziyi, Game of Thrones finalinden sonra en çok izlenen birinci sınıf kablolu yayın haline getiriyor.

HBO Programlama Başkan Yardımcısı Francesca Orsi yaptığı açıklamada “Euphoria’nın tüm oyuncu kadrosu ve ekibi, ikinci sezonu olağanüstü zirvelere taşıyarak anlatı geleneğini ve biçimini zorlarken, kalbini korurken…” ifadelerini kullandı:

“Bu son derece yetenekli ekiple çalışmaktan daha fazla onur duyamaz, üçüncü sezona onlarla birlikte yolculuğumuza devam etmekten daha heyecanlı olamazdık.”

Kaynak: Teen Vogue


Etiketler: medya, kültür sanat, dünyadan
İstihdam