20/05/2006 | Yazar: Kaos GL

Yunanistan'ın başkenti Atina'da düzenlenecek 51. Eurovision Şarkı Yarışması finali için hazırlanan basın merkezinde naklen yayın sırasında ekranlara eşcinsel sevişme görüntüleri yansıdı.

Yunanistan'ın başkenti Atina'da düzenlenecek 51. Eurovision Şarkı Yarışması finali için hazırlanan basın merkezinde naklen yayın sırasında ekranlara eşcinsel sevişme görüntüleri yansıdı. Görüntüler salonda bulunan bine yakın basın mensubu önünde 1 dakika boyunca sürdü.

KAOS GL

Atina'da düzenlenecek 51. Eurovision Şarkı Yarışması finali için kurulan basın merkezinde basın toplantılarının verildiği naklen yayın sırasında dev ekranlara birden bire iki erkeğin sevişme sahnesi girdi ve bu görüntü, bin civarında basın mensubunun önünde yaklaşık 1 dakika kesilmeden sürdü.

Avrupa Yayıncılık Birliği (EBU) yetkilileri, görüntüye sevişme sahnesi girmesinin hemen ardından, basın salonuna koşarak kabloları kökten söküp yayını kesti.

Olayın ardından şaşkın ve sinirli oldukları gözlenen ve görüntülerden şoke olduklarını ifade eden yetkililer, skandalın nasıl meydana geldiğini araştıracaklarını kaydetti.

Kaynak: Net Gazete, 19 Mayıs 2006

Etiketler: kültür sanat
nefret