08/08/2010 | Yazar: Kaos GL

Şişli'de gey oldukları ileri sürülen iki kişi, bir barda tanışıp evlerine çağırdıkları iki kişinin saldırısına uğradı.

Evinde Saldırıya Uğrayan Bir Gey Bıçaklanarak Öldürüldü Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Şişli'de gey oldukları ileri sürülen iki kişi, bir barda tanışıp evlerine çağırdıkları iki kişinin saldırısına uğradı. Saldırıya uğrayanlardan A.Ö., altı yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Gey olduğu ileri sürülen şahıslardan biri, barda tanıştıkları kişilerce bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, sabah saat 07.00 sıralarında Mecidiyeköy Gülbahar Caddesi Yağmur Sokak’taki apartmanda meydana geldi. Alınan bilgiye göre; A.Ö. ve N.C. dün gece Beyoğlu'ndaki bir gey kulüpte eğlendi. İddiaya göre, A.Ö. ve N.C., barda tanıştıkları iki kişiyi Mecidiyeköy'deki evlerine davet etti.
Ajansların geçtiği olaya göre gecenin ilerleyen saatlerinde A.Ö. ve N.C., barda tanıştıkları kişilerle para karşılığı ilişkiye girdi. Sabah saatlerinde ise iddiaya göre barda tanıştıkları iki kişi A.Ö. ve N.C.'den para istedi. Ancak para konusunda anlaşmazlık yaşanınca kimliği belirsiz şahıslar A.Ö.'yü 6 yerinden bıçakladı. N.C. ise kendisini odaya kilitleyerek saldırganların elinden kurtulmayı başardı.

Kimliği belirsiz zanlılar olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. N.C.'nin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri A.Ö.'nün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerin ardından ölen şahsın cesedi Şişli Etfal Hastanesi morguna kaldırıldı.
 
Olay yeri inceleme ekipleri, evde parmak izi incelemesi yaparken, N.C. ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü. Çevredeki MOBESE ve güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüleri incelemeye alan polis, zanlıların peşine düştü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Etiketler: insan hakları, nefret suçları
nefret