17/02/2014 | Yazar: Kaos GL

!f Ankara Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, yılın en çok konuşulan filmleriyle 27 Şubat’ta Cinemaximum Armada’da başlıyor.

!f Ankara 27 Şubat’ta Başlıyor! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
!f Ankara Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, yılın en çok konuşulan filmleriyle 27 Şubat’ta Cinemaximum Armada’da başlıyor.
 
27 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek bu yılki festivalde “sevmekten korkmayanların” bölümü Gökkuşağı’nda bu yıl 3 film gösterilecek:
 
Jeffrey Schwarz’ın yönettiği, John Waters’ın fetiş oyuncusu Divine’ın, Baltimore’daki çok az bilinen ilkgençlik günlerinden kült bir süperstar oluşuna kadarki hayat hikâyesini anlatan I am Divine/Ben Divine; prömiyerini 2013 Sundance’te yaptıktan sonra Berlin Film Festivali’nde Teddy Jüri Ödülü kazanmayı başaran Amerikalı yönetmen ve senarist Stacie Passon’ın etkileyici draması Concussion/Sarsıntı ve 1985 San Francisco’sunu, geyler için belirsizlik ve korku dolu bir tarihi fon alıp 20’li yaşlarında bir modern dansçı olan Frankie’nin bu korkulara göğüs gerişini konu alan Test.
 
!f Ankara’nın bu yılki gösterimleri Cinemaximum Armada’nın yanı sıra Ankara, Başkent, Bilkent Üniversitleri ve ODTÜ ile Tayfa Kitap Cafe’de yapılacak. Festival çizgesine bu bağlantıdan, filmlere ilişkin ayrıntılı bilgilere ise bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.  

Video Haber İkon  İlgili Video:


Etiketler: kültür sanat
İstihdam