15/03/2013 | Yazar: Kaos GL

Uluslararası Feminist Forum’un ilk gününde (16 Mart), sendikacı, hukukçu ve akademisyenlerin katılacağı ‘Çalışma Hayatı’ oturumu, 16:00-17:300 saatleri arasında yapılacak

Feminist Forum’da Çalışma Hayatı Paneli Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Uluslararası Feminist Forum’un ilk gününde (16 Mart), sendikacı, hukukçu ve akademisyenlerin katılacağı “Çalışma Hayatı” oturumu, 16:00-17:300 saatleri arasında yapılacak
 
Petrol-İş Kadın Dergisi’nden Necla Akgökçe, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü’nden Gülay Toksöz ve Kaos GL Derneği Avukatı Oya Aydın’ın konuşmacı olarak katılacağı “Çalışma Hayatı Forumu”nu Leman Kiraz modere edecek.
 
Hollanda’dan sendikal örgüt TIE-Netherlands’la birlikte yine Hollanda’nın en büyük kamu çalışanları sendikası AbvaKabo FNV’den sendikacılar da Uluslararası Feminist Forum’a katılmak üzere Ankara’ya geldiler.
 
Uluslararası Feminist Forum’a katılacak Hollanda sendika ekibi, AbvaKabo’nun LGBT Grubundan Lili Brouwer ile Jan Molenaar ve TIE Netherlands’dan Marten van den Berge ile TIE Netherlands Türkiye temsilcisi Elif Nurşen Sinirlioğlu’ndan oluşuyor.
 
Kaos GL’nin düzenlediği Uluslararası Feminist Forum, bu hafta sonu (16-17 Mart) tarihlerinde, 14 farklı ülke ve Türkiye’den feministlerin katılımıyla gerçekleşecek.
 
Ankara Üniversitesi Kadın Çalışmaları’nın evsahipliğinde, Cebeci Kampüsü Ahmet Taner Kışlalı Konferans Salonu’nda yapılacak Forum herkesin katılımına açık olacak.

Etiketler: insan hakları, çalışma hayatı
İstihdam