04/12/2015 | Yazar: Kaos GL

Aşk, flört, seks ve yaşanan mutsuzlukları inceleyen Takılma Kültürü Kampüste Seks, Flört ve İlişkiler kitabı Güldünya Yayınevi’nden çıktı.

Flörtten takılmaya ne zaman geçildi? Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Aşk, flört, seks ve yaşanan mutsuzlukları inceleyen Takılma Kültürü Kampüste Seks, Flört ve İlişkiler kitabı Güldünya Yayınevi’nden çıktı.

Adını, 2004 yılında, ağabeyi tarafından sokak ortasında vurulan Güldünya Tören’den alan Güldünya Yayınevi, okurların ilgisini çekecek yeni bir kitabı Türkçeye kazandırdı. Aşkta, flörtte, sekste yaşadıkları mutsuzlukların kaynakları üzerine düşünenlerin ilgiyle okuyacakları Takılma Kültürü Kampüste Seks, Flört ve İlişkiler kitabı, ilişkilerinin dünyanın her yerinde benzer biçimler aldığını gözler önüne seriyor. Kathleen A. Bogle’un kaleme aldığı kitapta flörtten takılmaya nasıl ve ne zaman geçildi, bunun insanlar için anlamı ne? gibi sorulara yanıt aranıyor.

New York Times yazarı Blow: “Şimdi durum farklı”

New York Times yazarı Charles Blow, Kathleen A. Bogle’un kaleme aldığı Takılma Kültürü Kampüste Seks, Flört ve İlişkiler adlı kitabı üzerine yazdığı yazıda takılma kültürünü şöyle özetliyor: “Eskiden, birisiyle birkaç kez çıkar sonra yatağa girerdiniz, şimdiyse durum farklı. Birisiyle birkaç kez seviştikten sonra onu daha yakından tanımak için çıkmayı düşünebilirsiniz.“

Kathleen A. Bogle’un kaleme aldığı Takılma Kültürü Kampüste Seks, Flört ve İlişkiler adlı, 264 sayfalık kitabın çevirisini Esra Polat, redaksiyonunu Tuğçe Ellialtı, son okumasını ise Ayşe Düzkan yaptı. Kitabın kapak tasarımı Mine Özalp, kapak fotoğrafı da Özge Yağmur’un imzasını taşıyor.  


Etiketler: kültür sanat
İstihdam