25/12/2012 | Yazar: Ömer Akpınar

‘İ…lik’ Savunması Türkiye’ye mi Kaldı? diye soran Ayhan Demir’i Savunmak Bir İbneye Kaldı

Eğer bugün başınız yeterince ağrımadıysa Yeni Akit’ten Ayhan Demir’in köşe yazısı tam size göre! Demir, Kosova’da Kosova 2.0 dergisinin düzenlediği “Seks Gecesi” etkinliğine yönelik homofobik ve transfobik saldırıya Türkiye Cumhuriyeti Priştina Büyükelçiliği’nin yaptığı kınama açıklamasına binaen soruyor: ‘İ…lik’ Savunması Türkiye’ye mi Kaldı?
Hatırlayalım: Dergi, “Cinsiyet ve Cinsellik” temalı sayısı için 14 Aralık 2012 Cuma akşamı “Seks Gecesi” adlı bir parti düzenledi. Bunun üzerine yaklaşık 20 kişilik bir grup tekbir nidalarıyla etkinliğin düzenlendiği mekâna girerek insanlara saldırmaya, etrafı kırıp dökmeye başladı. Umut veren şu ki Kosova Başbakanı Haşim Thaçi saldırıyı kınayarak şu açıklamayı yaptı: “Hiçbir yurttaş etnik, cinsiyet, dini ya da cinsel yönelim temelli ayrımcılığa maruz bırakılamaz. Avrupa ile bütünleşme gündemi içindeki Kosova, insan hakları, siyasi ve dini özgürlükler açısından hiçbir kategorik ayrımcılığa izin vermeyecek.” 
 
İzninizle Ayhan Demir’i Bir İBNE Olarak Savunmak İstiyorum
İnsan hakları lükstür. Hayat pahalılığı, geçim sıkıntısı varken sıra ibnelerin, sevicilerin, dönmelerin haklarına mı gelecek, dağılır derhal! Demir hepsinden daha önemli sorunu buldu bile: “Dinî ve ahlâkî erozyon!”
 
Demokrasi, insan hakları filan hep Batı’nın, CIA’in işleri. Misyonerler kötü; İsa’ymış, İncil’miş kafa yıkıyorlar. Din özgürlüğü yalnızca İslam özgürlüğüdür, Allahu Ekber woo hoo!
 
“Çoğunluğu Arnavut Müslümanlardan oluşan Kosova toplumunun aile yapısına ve temel karakterine açıkça savaş açan Kosova 2.0\’ın son sayısı, ibnelik ve sevicilik ile alakalı yazılara ayrılmış.” İslamiyet’in eşcinselliğe bakışı tektir, her ailenin yapısı aynıdır, tanımlanın grupların tamamı da homofobik olmak zorundadır. Ta’am mı?!
 
Saldırıyı T.C. Priştina Büyükelçiliği kınamış, zavallım! Zira “İbneliğin sistemli bir şekilde yayılmasını ve meşrulaştırılmasını amaçlayan” bir dergiyle Türkiye’nin ne gibi bir ilişkisi olabilir ki?!” “Bizim” kitabımızda yazmaz bu işler, ustaaa!
 

Demir, son olarak hepimizin bir türlü anlayamadığı “uslu olun” mesajını sözlü geleneklerimize bağlayarak veriyor, artık anlayın! “Kamusal alanda bu tür ahlaksız propagandalara yeltenenler, \"Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir\" prensibinden nasipleniyorlar.”


Etiketler: medya
nefret