11/04/2014 | Yazar: Ömer Akpınar

Millî Gazete’den Rahmi Yolcu, İngiltere’de eşcinsel çiftlerin evlenme hakkına sahip olmasını butlar butu bir manevî tehlike olarak haberleştirmiş.

Gasteler Bizi Söyler – Helâk Değil Helâl, Helâl! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Organ nakli, organ donörü tarafından verilen sağlam organ parçası ya da tamamının alıcının hasarlı veya çalışmayan organı yerine koymak amacıyla bir vücuttan diğerine nakledilmesidir (Wikipeadia’ya saygılar).
 
Devir nakliyat devri. Fikirler ve emekler kıtalar arası uzun atlama yarışında. Evreka diyenin, aha olanın kıymetini bilenler, nefretin peşinde ölüme koşanların atlama tahtasına ayak basıyor. Ve işte bir türlü kopamayan kıyamet, bu olimpik videonun tam da o saniyesinde kopuyor.
 
Daha daha ileri, en en kocaman, XXL, yepisyeni Türkiye demokrasimiz baĞzı nakillerde doku uyuşmazlığı taklidi yapıyor. Bunlardan biri de bir erkekle bir erkeğin, bir kadınla bir kadının, tıpkı bir erkekle bir kadının en doğal hakları varsayılan evlilikten eşit bir biçimde yararlanması meselesi.
 
Bırakınız evlensinler, bırakınız sevişsinler’den öte bir mesele bu. Zira evlilik “şimdi sizleri karı-koca ilan ediyorum”dan çok daha şey. Sigortalı eşin sigortasından yararlanmaya, ilkokul çocuklarına ailenin kimlerden oluşabileceğini anlatmaya, TDK Büyük Türkçe Sözlük’te “nikâh” kelimesinin altına ne yazılacağına, first lady’nin cinsiyetine kadar gider mi, gider.
 
Millî Gazete’den Rahmi Yolcu da İngiltere’de eşcinsel çiftlerin evlenme hakkına sahip olmasını dün butlar butu bir manevî tehlike olarak haberleştirmiş.
 
“Ahlâksızlıkların beşiği” Batı, “insan fıtratına aykırı” ve “Allah’ın lanetlediği” bir “virüs” olan eşcinsel evlilikler ile bir “ur” gibi hızla yayılıyormuş. Tüm bu tırnakların insanların eşit haklara sahip olması gerektiğini düşünenlerin benliklerini çizikler içinde bıraktığına eminim. Valla billa eminim, yüzde yüz portakal suyu kadar kesin! Rahmi Yolcu’nun bütün bu tırnaklardan bir haber oluşturacak kadar emin olabildiği bir medeniyet beşiğinde benim de fıtratım kendi gerçeklerini asla ve kat’a sorgulama gereği duymayan bir virüsün etkisi altında Allah yolunda LGBTİ haberciliği yapıyor olabilir, pekâlâ!
 
Hani haberin başlığında demiş ya “helâka adım adım” diye, sırtına vurup eşit haklar için “helâl, helâl” diyesim geliyor içimden. 

Etiketler: medya
İstihdam