09/09/2021 | Yazar: Kaos GL

ARCADE sergisi, yirmi farklı lubunya sanatçı ile birlikte değişen ve dönüşüme uğrayan gerçeklik algısını odağa alıyor.

Gayya Kollektif sunuyor: ARCADE Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Gayya Kollektif, ARCADE isimli yeni bir sergiyle geliyor. 20 lubunyanın işlerini görebileceğiniz sergi Nest’te ziyaretçilerini ağırlayacak. Sergide Syntia, Vanessa Ponte, Zeynep Sami, Dirty Projector, Jenesis, Selenay Tektunalı, Raika Lara, Özgür Can Taşçı, Antre Sex, Öfkeliadamım, 71 cm canavar travesti Kiki ggNash, el1fkk, Damla Şahinbaş, İren Yılmaz, Mina Lal Kocasoy, Drien.art, Doğan Can, Beste İleri, Mx.ruth, Doğa Evren ve Filiz İzem’in işleri yer alacak.

17 Eylül’de Larissa Kalashnikova, Antre Sex ve cicexcocuk’un setlerinden bir partiyle açılacak olan sergiye Gayya Kollektif şöyle davet ediyor: “Bu sergimizde hepimizin zaman zaman hissettiği özellikle şu son iki yıllık süreçte daha yoğun olarak kendini gösteren, değişen, dönüşüme uğrayan gerçeklik algımızı yirmi farklı lubun sanatçı ile birlikte konu ediniyoruz. Bazı anlarda bizi birinin yönlendirdiği bir oyunun içindeymiş gibi hissettiren bu dünyanın içindeki adlandıramağımız olaylar silsilesine bir de ARCADE sanatçılarının gözünden bakmak isteyen herkesi bekliyoruz!

Kollektif aynı zamanda etkinliklerimizde hiçbir şekilde tacize, homofobiye, seksizme, transfobiye, ırkçılığa, türcülüğe, genel olarak nefretle beslenen hiçbir davranış ve söyleme toleransı olmadığını belirtiyor.

Açılış partisi bileti ve sergiyle ilgili ayrıntılı bilgi almak için Gayya Kollektif’in Instagram sayfasını buradan takip edebilirsiniz.


Etiketler: kültür sanat
İstihdam