09/06/2021 | Yazar: Kaos GL

Genç LGBTİ+ Derneği, psikoloji ve psikiyatri alanlarında çalışan uzmanlara ve uzmanlık öğrencilerine yönelik çevrimiçi “Psikolojik Sağlık Alanında Cinsel Yönelim Başvuruların Ele Alınması Çalıştayı” düzenliyor.

Genç LGBTİ+’dan “Psikolojik Sağlık Alanında Cinsel Yönelim Başvuruların Ele Alınması Çalıştayı” Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Genç LGBTİ+ Derneği, psikoloji ve psikiyatri alanlarında çalışan uzmanlara ve uzmanlık öğrencilerine yönelik “Psikolojik Sağlık Alanında Cinsel Yönelim Başvuruların Ele Alınması Çalıştayı” düzenliyor.

13, 19 ve 20 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek Çalıştay’da LGBTİ+ temel kavramlar, cinsel yönelimin psikiyatri ve psikoloji disiplinlerinde ele alınışı, cinsel yönelim gelişimi ve açılma süreci, açılma sürecinde içsel çalışma ve ailelerin süreçlerine ilişkin teorik ve uygulamaya ilişkin teknik bilgileri içeren oturumlar yer alacak.

Çevrimiçi gerçekleşecek çalıştay uzmanlara ve uzmanlık öğrencilerinin katılımına açık

Başvuru için burayı ziyaret edebilirsiniz.

Çalıştaya Kimler Katılabilir?

Psikolog, psikiyatri uzmanı ve psikolojik danışman ve rehberler ile bu alanlarda lisans diplomasına sahip ve uzmanlık eğitimine devam edenler (psikiyatri asistanları, yüksek lisans ve/veya doktora eğitimine devam edenler) katılım için başvurabilirler.

Genç LGBTİ+ Psikososyal Destek Uzman Ağı hakkında

Genç LGBTİ+ Derneği, psikososyal destek hizmeti kapsamında psikolojik destek ihtiyacına yönelik başvurularında bünyesindeki uzman destek ağıyla danışanlara destek hizmeti sağlıyor. Bu çalıştaya katılım gösteren uzmanlar, diledikleri taktirde yarı gönüllü uzmanlardan oluşan Psikososyal Destek Ağı'na katılmak üzere başvuruda bulunabilir. Genç LGBTİ+ Derneği psikososyal destek hizmeti ve destek ağına ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için dernek@genclgbti.org adresine e-posta atarak bize erişebilirsiniz.

Başvuru tarihleri

Son başvuru tarihi 11 Haziran Cumartesi saat 12:00’dır.

Bilgi almak ve başvuruya ilişkin sorularınızı dernek@genclgbti.org’a iletebilirsiniz.


Etiketler: insan hakları, yaşam, sağlık
İstihdam