25/01/2024 | Yazar: Kaos GL

Dernek; İzmir’deki diğer LGBTİ+’larla birlikte politika üretmek, müzik yapmak, dans etmek, okuma grupları kurmak ve dayanışma alanları kurmak isteyenleri gönüllü olmaya çağırıyor.

Genç LGBTİ+ Derneği gönüllülerini arıyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Genç LGBTİ+ Derneği, “Birbirimizi tanımak, ihtiyaçlarımızı belirlemek, sosyalleşme alanlarımızı yapılandırmak, dayanışmak ve daha birçok şey için yeni bir başlangıç yapıyoruz” diyerek İzmir’deki diğer LGBTİ+’larla birlikte politika üretmek, müzik yapmak, dans etmek, okuma grupları kurmak ve dayanışma alanları kurmak isteyenleri gönüllü olmaya davet ediyor.

Gönüllü kimdir?

Dernek çağrısında gönüllülüğü şöyle tanımlıyor:

“Herhangi bir maddi çıkar gözetmeksiniz karşılıklı, bireysel ve topluluk açısından fayda sağlamak amacıyla dernek, vakıf vb. faaliyetlerinde zihinsel ve/ya fiziksel emek harcamayı taahhüt eden ya da emek harcayan kişileri tanımlar. Gönüller, dernek üyesi olmak zorunda değildir. Gönüllüler; derneğin vizyon, misyon, ilke ve değerlerine uyumlu olarak politika belgeleri ışığında faaliyet yürütür ve bu belgelere erişim talep edebilir. Gönüllüler, dernek faaliyetlerine ayıracakları zamanı kendileri belirler ve gönüllülerin, bu doğrultuda aldıkları sorumlulukları yerine getirmeleri beklenir. Gönüllüler, alınan kararların uygulanma süreçlerini takip etmek için şeffaflık talep edebilir.”

Genç LGBTİ+ Derneği gönüllüsü olmak isterseniz, buradaki formu doldurabilirsiniz


Etiketler: kültür sanat, yaşam, siyaset
İstihdam