06/03/2024 | Yazar: Kaos GL

Panel, 8 Mart’ta İzmir Fuar Gençlik Tiyatrosu’nda gerçekleşecek.

Genç LGBTİ+ Derneği’nden “Gençlikten Eşitliğe” paneli! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Genç LGBTİ+ Derneği 8 Mart’ta saat 12.30 ile 14.30 arasında gerçekleşecek “Gençlikten Eşitliğe” panelini sosyal medya hesaplarından şöyle duyurdu:

Genç LGBTİ+ Derneği, "Gençlikten Eşitliğe" paneline çağırıyor! Toplumsal cinsiyet eşitliğinin hayatın her alanında gerçekleşmesi, cis-hetero kadınlar ve LGBTİ+'ların eşit, özgür ve adil bir yaşama kavuşması için biz gençlerin mücadelesi elzem. Panelde, toplumsal cinsiyet eşitliğinin farklı boyutlarını İzmir'in çeşitli gençlik yapılanmalarından temsilciler ile konuşacak ve gençler olarak sesimizi duyurmak üzere Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında bir araya geleceğiz. 8 Mart saat 12.30'da Fuar Gençlik Tiyatrosu'nda gerçekleştireceğimiz panelimizde bir arada olmak dileğiyle.”

Panelde Sosyal İklim Derneği’nden Gaye Tuğrulöz “Yerel Düzeyde Genç Kadınların Talepleri”, Gençlik Belediyesi’nden Fatma Nur Kaya “Gençlikten Yükselen Eşitlik Çağrısı”, Genç LGBTİ+ Derneği’nden Rıfat Can Yiğit “Kentte Genç LGBTİ+ Olmak”, Gençlik Merkezi’nden Naz Akkartal “Gençlerle Beraber Daha Eşit Bir Topluma” başlıklı konuşmalarıyla yer alacak.


Etiketler: insan hakları, kadın, kent hakkı
İstihdam