27/11/2015 | Yazar: Kaos GL

SPoD LGBTİ, Pazar günü göçmen LGBTİ’lerin haklara erişimi konulu panel ile göçmen LGBTİ’lerin uğradığı hak ihlallerini tartışmaya açacak.

Göç politikalarında LGBTİ’leri nasıl hesaba katmalıyız? Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

SPoD LGBTİ, Pazar günü göçmen LGBTİ'lerin haklara erişimi konulu panel ile göçmen LGBTİ’lerin uğradığı hak ihlalleri, göç politikaları gibi konuları tartışmaya açacak.

SPoD LGBTİ Göçmen LGBTİ'lerin Haklara Erişimi konulu panel ile göçmenlerin karşılaştıkları hukuki sorunları tartışmaya açacak. 29 Kasım Pazar günü saat 14.30 Cezayir Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek panelde göçmen LGBTİ’lerin, sadece cinsiyet kimlikleri ve cinsel yönelimleri dolayısıyla değil, ayrıca vatandaşlıkları, milliyetleri, dilleri ve sınıfları nedeniyle hukuki sistemi içerisinde yaşadığı zorluklar konuşulacak.

Panelde “Türkiye'de yaşayan tüm toplulukların eşit haklara sahip olmasını öngörürken göçmen LGBTİ’lere yönelik hak ihlallerine yönelik nasıl bir yol izlemeliyiz? LGBTİ politikasında göçmenleri, göç politikalarında LGBTİ’leri nasıl hesaba katmalıyız?” soruları tartışılacak. Panelde Arapça-Türkçe simültane çeviri yapılacak.

Ne zaman?

29 Kasım 2015, Pazar

Saat: 14:30 - 17:30

Nerede?

Cezayir Toplantı Salonu

Hayriye Cad. No: 12 Galatasaray, Beyoğlu/İstanbul


Etiketler: insan hakları, mülteci
İstihdam