16/04/2021 | Yazar: Gözde Demirbilek

Naomi Watts’ın “Gypsy hayranlarının da ilgisini çekeceğini umduğum keyifli bir iş geliyor” sözleri dizinin iptal edilen ikinci sezonu hakkında soru işaretlerine sebep oldu.

Gypsy geri mi dönüyor? Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Lisa Rubin tarafından Netflix için yaratılan psikolojik gerilim dizisi Gypsy’nin ilk sezonu 2017 yılında yayınlanmıştı. Naomi Watts’ın danışanlarının ilişkilendiği kişilerin hayatına farklı kimliklerde dahil olan bir psikoloğu canlandırdığı dizinin ikinci sezonu, ilk sezonun yayınlanmasından kısa bir süre sonra Netflix tarafından iptal edilmiş ve hikâye yarım kalmıştı.

Watts’ın yakın zamanda katıldığı bir canlı yayında “Gypsy hayranlarının da ilgisini çekeceğini umduğum keyifli bir iş geliyor” sözleri dizi hayranlarının kafasında soru işaretlerine sebep oldu. Hayranların bir kısmı bu sözleri Gypsy’nin ikinci sezonunun çekileceğine yorarken bir kısmı da Watts’ı Gypsy’e benzer başka bir projede göreceklerini umuyor.

WheNetflix isimli bir web sitesinin 16 Mart 2021 tarihinde yayınladığı habere göre ise Gypsy’nin ikinci sezonu, ilk sezonun yayınlandığı tarihte bu yıl yani 25 Haziran 2021’de yayınlanacak. Ancak Netflix’in konu hakkında yeni bir açıklaması olmadığı gibi WheNetflix’in diziler hakkında sağladığı bilgi akışı konusunda soru işaretleri mevcut.


Etiketler: medya, kültür sanat
İstihdam