11/04/2017 | Yazar: Kaos GL

Sony Music Türkiye ve GZone’un ortak projesi "Gzone Rainbow Anthems Vol.2 - Gökkuşağı Marşları" albümünün giriş parçası Atiye’den, ‘Maazallah’.

Hepimiz biriz, ‘Maazallah’ Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sony Music Türkiye ve GZone'un ortak projesi "Gzone Rainbow Anthems Vol.2 - Gökkuşağı Marşları" albümünün giriş parçası Atiye’den, “Maazallah”.

Sony Music Türkiye ve GZone'un ortak projesi "Gzone Rainbow Anthems Vol.2 - Gökkuşağı Marşları" Sony Music Türkiye etiketi ile müzikseverlerle buluşuyor. “Gökkuşağı Marşları” derleme albümünde, LGBT dünyasına ilham olmuş, en gullümlü, 17 orijinal yabancı şarkı yer alıyor.

                                            Sia'nın "The Greatest" klibinden

Sia'nın LGBT’ler için yazdığı "The Greatest", Mahmut Orhan'ın "Sofi Tucker - Drinkee" Remix'i ve Burçak'ın "Home Alone" şarkısı da albümde yer alıyor.

Maazallah!

Albümdeki tek Türkçe şarkı, aynı zamanda albümün giriş parçası. Daha önce Bülent Ersoy’un seslendirdiği “Maazallah” şarkısı, Atiye’nin yorumuyla albümün giriş parçası olmuş. “Maazallah”ın Türkçe sözlerinin yazarı olan Şehrazat bu şarkıyı tüm LGBTİ’lere armağan etmiş.

Yönetmenliğini Umut Eker'in yaptığı Maazallah'ın video klibi ise yayında. Klibin sonunda Atiye’nin arkasında “we are one/biz biriz” yazan pelerini dikkat çekiyor.

Albümü i Tunes’ta dinlemek ve satın almak için buraya!


Etiketler: kültür sanat
İstihdam