15/10/2020 | Yazar: Kaos GL

Bant Mag., Warner Music Türkiye iş birliğiyle hazırlanan “Herkes Dahil!” sergisinin tüm gelirini LGBTİ+ gece hayatı çalışanlarıyla dayanışmak için Queerwaves’in mart ayında başlattığı kampanyaya aktaracak.

“Herkes Dahil!”in geliri Queerwaves’e Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Bant Mag. Warner Music Türkiye iş birliğiyle hazırlanan “Herkes Dahil!” sergisini duyurdu.

Serginin tüm geliri COVID-19 sebebiyle risk altında olan İstanbul’daki LGBTİ+ gece hayatı çalışanlarıyla dayanışmak için Queerwaves’in mart ayında başlattığı kampanyaya aktarılacak.

Müzikten ilhamla 10 sanatçının eserlerinin yer aldığı online sergideki işler satışa açıldı.

Bant Mag. Sergiyi şöyle duyurdu:

“Müzikten bolca ilham alan 10 sanatçı farklı dönemlerle özdeşleşen, unutulmayacak birer şarkı seçti ve sınır tanımayan hayal güçleriyle onları ölümsüzleştirdi. Sergideki işlerin hepsi, 10’ar adetle sınırlı olmak üzere Shopier üzerinden satışta ve satışlardan elde edilen gelirin tamamını, mevcut COVID-19 krizi sebebiyle risk altında olan İstanbul’daki LGBTİ+ gece hayatı çalışanlarıyla dayanışmak için Queerwaves’in mart ayında başlattığı kampanyaya aktarıyoruz. Tüm satış ve bağış süreçlerini Bant Mag. Yürütecek.”

Sergide yer alan sanatçılar: Aslı Alpar, Gizem Winter, Meltem Şahin, Özgür Can Taşçı, Rüzgar Buşki, Sadık Arı, Sadi Güran, Selin Çınar, Semih Özkarakaş, Vardal Caniş.

İşleri görmek ve satın almak için burayı ziyaret edebilirsiniz.


Etiketler: kültür sanat
İstihdam