04/05/2011 | Yazar: Kaos GL

Mayıs ayı boyunca devam edecek olan atölyelerin ilki “Anlatmanın Başka Biçimleri Fotoğraf Atölyesi” 3 Mayıs tarihinde başladı.

Homofobiye Karşı Sanat: ‘Fotoğraf’ Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Mayıs ayı boyunca devam edecek olan atölyelerin ilki “Anlatmanın Başka Biçimleri Fotoğraf Atölyesi” 3 Mayıs tarihinde başladı. Üç gün sürecek olan atölyenin yürütücülüğünü Ali Saltan üstlendi.
 
Dokuz senedir fotoğrafçılıkla ilgilenen Ali Saltan Mimar Sinan Sosyoloji Bölümü’nde lisans eğitimi aldıktan sonra Ankara Üniversitesi Kadın Çalışmaları programında yüksek lisansını tamamladı. Çeşitli vesilelerle fotoğrafçılık eğitimi veren ve belgesel fotoğraf ile ilgilenen Saltan sınıf kültürü, alt sınıflar ve Türkiye-Ermenistan gibi konularda çalışmış ve halen fotoğraf sanatı ile ilgili çalışmalarına devam ediyor.  
 
Homofobi Karşıtı Buluşma kapsamında gerçekleşen bu fotoğrafçılık atölyesinin ilk gün programında “fotoğraf, kullanım alanları, tarihi, belgesel fotoğrafçılık” gibi kavramları ile fotoğrafçılığa giriş yapan katılımcılar daha sonra fotoğraf ile ilgili teknik konularda çalıştılar. Buluşma kapsamında gerçekleşen Kısa Film, Kurgu ve Oyun Yazarlığı atölyelerine kayıtlar hala devam ediyor.
 
Ayrıntılı bilgi için sanat@kaosgl.org ve fdamlagulmez@gmail.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.
 


Etiketler: kültür sanat
İstihdam