08/11/2006 | Yazar: KAOS GL

"BaharANKARA için ÖNBİLGİ VE ÇAĞRIMIZDIR" KAOS GL ve Sappho'nun Kızları’nın evsahipliğini üstlendiği ikinci buluşma 1999 senesinde Ankara’da gerçekleşti. İki gün süren buluşmaya çağrı metni için…

"BaharANKARA için ÖNBİLGİ VE ÇAĞRIMIZDIR" KAOS GL ve Sappho'nun Kızları’nın evsahipliğini üstlendiği ikinci buluşma 1999 senesinde Ankara’da gerçekleşti. İki gün süren buluşmaya çağrı metni için…

KAOS GL

BaharANKARA için ÖNBİLGİ VE ÇAĞRIMIZDIR

24–25 Nisan 1999 tarihlerinde Ankara'da, Türkiyeli Eşcinsellerin 2. Buluşması "BaharANKARA" gerçekleştirilecektir.

Buluşmayı KAOS GL Grubu organize etmektedir. Ankara dışından gelecek arkadaşların konaklama sorunu olmayacaktır. Çünkü KAOS GL ve Sappho'nun Kızları Grupları olarak ev sahipliği yapacağız.

Buluşma programının tamamına katılmanızı arzu ederiz. Eğer 2 günlük programa katılma olanağınız yoksa en azından 25 Nisan Pazar günü saat 17.30'da başlayacak olan ORTAK TOPLANTI'ya katılmanız bizleri sevindirecektir.

Aşağıda verdiğimiz programın tamamına katılmak isteyen arkadaşların en geç 20 Nisan Salı gününe kadar bizimle iletişime geçmeleri gerekmektedir. Grubumuza ait bir telefon bulunmamaktadır. Bu nedenle size ulaşabileceğimiz bir telefonu (ya da e-mail adresinizi) ve sizi aramamızı istediğiniz saatleri bize faks, e-mail ya da APS ile bildirirseniz iletişime geçeriz.
Programın tamamına katılmak isteyen arkadaşlar 23 Nisan Cuma akşamı da gelebilirler. Ankara dışından gelecek arkadaşların 24 Nisan Cumartesi sabah en geç 7.30'da Ankara tren garında ya da Ankara otobüs terminalinde olacak şekilde hareket etmeleri gerekmektedir. Her iki durumda da bizimle önceden iletişim kuran arkadaşlarımızı karşılayacağız. Ankara dışından gelecek arkadaşların, bulundukları şehirde bir eşcinsel oluşum varsa onlarla bağlantıya geçerek ya da iletişimde olduğu arkadaş çevresinden geleceklerle haberleşerek mümkün olduğunca birlikte gelmeleri terminal veya garda karşılama açısından bize kolaylık sağlayacaktır.


BaharANKARA Programı

24 NİSAN 1999 CUMARTESİ

GÜNDÜZ: PİKNİK

Otobüsle hareket sabah 8.30

Akşam 18.00 Ankara'ya dönüş

Otobüs ücreti kişi başına gidiş-dönüş 1.000.000.-TL

Havanın pikniğe uygun olmaması durumunda alternatif program düzenlenecektir.

AKŞAM: İSTEYENE İSTEDİĞİ EĞLENCE;

HAMAM: Piknik dönüşü (Ücreti 1.500.000.-TL)

BAR: Giriş Ücreti (BaharANKARA katılımcılarına özel) 1.500.000.TL
Piknik dönüşü akşam serbest olup, isteyen hamama, isteyen bara, isteyen her ikisine de gidebilir. Ayrıca misafir olacağı evde ya da herhangi bir kafede sohbeti tercih edebilir. Akşam yemeği misafir olunan evlerde yenebileceği gibi isteyen dışarıda yemeyi de tercih edebilir.

25 NİSAN 1999 PAZAR

Gün içinde kişiler kaldıkları evde kahvaltı edecekler. Toplantıya kadar da isterlerse kaldıkları kişiler eşliğinde şehir turu yapabilecekler.

SAAT:17.30 ORTAK TOPLANTI

Ortak Toplantı bir restorantta kokteyl-toplantı olarak gerçekleştirilecektir. Katılım ücreti kişi başına 1.500.000.-TL'dir. Bunun karşılığında bir ordövr tabağı ile 2 içki (cola, meyve suyu, bira, şarap, rakı vb.) verilecektir.

Toplantı iki aşamalı olup; ilk bölümde çeşitli konularda tebliğler (gruplar ya da bireyler adına) sunulacaktır. İkinci bölümde bu konularda ya da serbest konularda tartışma ve fikir alış verişi gerçekleştirilecektir.

Bizler KAOS Grubu olarak ilk aşamada şu konuları önermekteyiz:

• Çalışma Hayatı ve Eşcinsellik

• Memur, işçi ve yönetici arkadaşların sunumları

• Eğitim ve Eşcinsellik

• Kampüs grupları çalışmasında yer almış arkadaşlar "Üniversiteler ve Eşcinsellik" konulu bir tebliğ sunacaklar.

• Öğretmen arkadaşlar "Eğitim Dünyası ve Eşcinsellik" konulu bir tebliğ sunacaklar. Lise öğrencileri yine aynı konuda bir tebliğ sunacaklar.

• Medya ve Eşcinsellik

• KAOS GL Dergisi

• Lezbiyenlik ve Feminizm

Bu konularda ya da seçilecek başka konularda tebliğ sunmak isteyen arkadaşların sunumlarının tamamını ya da özetini en geç 20 Nisan'a kadar elimizde olacak şekilde göndermeleri toplantıyı daha verimli kılacaktır.

İlk bölümde bireysel olarak ya da gruplar adına söz alacak arkadaşların sunumlarının yazılı olması mecburidir. Bu metinlerin en az iki kopya olması gerekmektedir.

Ayrıca toplantı sonunda katılımcıların kolayca cevaplayabileceği bir anket düzenlenecektir.

YARARLI BİLGİLER:

Ankara şehir içi ulaşım ücretleri:

Otobüs, Ankaray, Metro :Tam : 100.000.-TL
Öğrenci: 60.000.-TL
Dolmuş: 150.000.-TL

Kafelerde Ortalama Çay Fiyatı : 150.000.- ile 250.000.-TL arası

Kafelerde Ortalama Kahve Fiyatı: 250.000.- ile 350.000.-TL arası

Lokallerde Ortalama Bira Fiyatı: 400.000.-TL

Döner-Köfte vb türü ekmek arası yiyecekler: 600.000.- ile 800.000.-TL arası

Her türlü önerileriniz için bize ulaşabileceğiniz adresler:

Mektup adresi: ALİ ÖZBAŞ, P.K. 53, Cebeci/ANKARA (Programa özel iletileriniz için APS kullanmanızı öneririz.)

Faks: 0.312.363 90 41

E-Mail: kaosgl@geocities.com

Bu programa katılmanızı ve önerilerinizi bekliyoruz.

PROGRAMIMIZ BASINA KESİNLİKLE KAPALIDIR.

KAOS GL

Kaynak: Kaos GL, Nisan 1999, Sayı 56

Etiketler:
İstihdam