23/07/2020 | Yazar: Kaos GL

CHP İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner, genel başkanlığa aday olduğunu açıkladığı toplantıda bir arada, eşit yaşamdan bahsetti; LGBTİ+’ları da unutmadı.

İlhan Cihaner: “Her kimliğin bir arada ve eşit yaşamalarının ön koşulu olan laiklik için…” Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner, genel başkanlığa aday olduğunu açıkladığı toplantıda bir arada, eşit yaşamdan bahsetti; LGBTİ+’ları da unutmadı.

25-26 Temmuz’da Ankara’da yapılacak CHP’nin, 37’nci olağan kurultayı öncesinden genel başkanlığa aday olduğunu açıklayan Vekil Cihaner, “Geçmişe dönmek için değil, geleceği kurmak için, yurdumuzda ve dünyada ön şartsız barış için, eğitim, sağlık, beslenme, barınma, çalışma hakkı için, çocuk, kadın, yaşlı, engelli, LGBT, her inancın, her kimliğin, her etnisitenin bir arada ve eşit yaşamalarının ön koşulu olan laiklik için, insancıl bilim ve yaratıcı sanat için, özgürlüklerin koruyucusu adalet için, ırmaklarımız, denizlerimiz, dağlarımız, ormanlarımız, hayvanlarımız için, gelecek için CHP’ye ihtiyaç var. CHP’nin de ihtiyaç duydukları var“ dedi.

Cihaner’in konuşmasının tamamı burada.

 


Etiketler: yaşam, siyaset
nefret