29/07/2008 | Yazar: Kaos GL

İnsan hakları eğitimine bekliyoruz Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaos GL Derneği ve Olof Palme Center’in ortaklaşa yürüttüğü ‘İnsan Hakları Eğitimi’ 13-14 Eylül tarihlerinde Ankara’da yapılacak. Eğitime katılma koşulları için...
Nasıl oluyor da homofobi hayatımızın her alanını kuşatıyor? Homofobi hayatımızın her alanını kuşatırken içsel süreçlerimizde neler yaşıyoruz? Homofobinin kökenleri nerede?

Kaos GL Derneği ve Olof Palme Center’in ortaklaşa yürüttüğü ve 13-14 Eylül tarihlerinde Ankara’da gerçekleşecek ‘İnsan Hakları Eğitimi’nde işte bu sorulara yanıtlar aranacak.
Eğitimde, ‘ulusal ve uluslararası hukukta ayrımcılık’, ‘homofobi ve ayrımcılık’, ‘toplumsal cinsiyet’ konuları grup çalışmaları ve interaktif atölyelerle tartışmaya açılacak.

Katılımcıların belirlenmesi Kaos GL Derneği tarafından yapılacak. LGBTT örgütlerine üye olan aktivistlere öncelik verilecek. Başvurularda bölge, cinsiyet, yaş ile ilgili pozitif ayrımcılık yapılacak.
Eğitime katılmak için linkteki başvuru formunu 2 Eylül 2008 tarihine kadar doldurup, dergi@kaosgl.org adresine göndermeniz gerekmektedir.

Kaos GL Derneği
Tel: 0 312. 230 03 58

Etiketler: insan hakları
İstihdam