11/08/2022 | Yazar: Kaos GL

ÜniKuir’in Aralık ayına kadar her ay gerçekleşecek etkinlik dizisinin ilk oturumunda insan haklarına dair kuralları ve çerçeveyi belirleyen ulusal ve uluslararası belgeler ve kurumlar tanıtılacak.

“İnsan Hakları: Kurumlar, Standartlar ve Normlar” katılımcılarını bekliyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

ÜniKuir Derneği Siyasal Katılım ve Savunuculuk Programı, sizi Aralık ayına kadar her ay yapılacak olan bir dizi etkinliğe davet ediyor.

Türkiye’de Üniversiteli ve Genç LGBTİ+ İnsan Hakları Savunucularının Güçlendirilmesi Projesi kapsamında LGBTİ+ mücadelesi tarihi, LGBTİ+ hakları ve LGBTİ+ hakları alanında savunuculuk konularında farkındalık ve güçlendirme toplantıları yapılacak. Toplantıların temel konuları başvuru formunu dolduran ve etkinliklere katılan kişilerin geri bildirimlerine göre şekillenecek. Bu yüzden başvuru formunda yer alan soruları özenle cevaplamanız bizim için çok önemli.

17 Ağustos Çarşamba günü saat 19:00’da, Av. Mahmut Şeren'in yürütücülüğünde İnsan Hakları: Kurumlar, Standartlar ve Normlar başlığıyla çevrimiçi olarak yapılacak ilk etkinliğin ve sonraki etkinliklerin katılım bilgileri başvuru formunu dolduran kişilere iletilecek. İlk etkinlikte insan haklarına dair kuralları ve çerçeveyi belirleyen ulusal ve uluslararası belgeler ve kurumlar tanıtılacak. 

Etkinliğin başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz. Atölyeye dair herhangi bir sorunuz ya da öneriniz olması halinde mahmut@unikuir.org adresine e-mail gönderebilirsiniz.


Etiketler: insan hakları
nefret