18/01/2007 | Yazar: Kaos GL

16 Ocak Salı gecesi travesti ve transeksüelleri Ankara’da satırlar ve bıçaklarla karşılarken İstanbul’da da ‘Robocop’lar ‘travesti operasyonu’na çıktı. Sabah gazetesi haberi ‘Robokop travesti avında’ başlığıyla duyurdu.

İstanbul da rahat uyumadı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı 16 Ocak Salı gecesi travesti ve transeksüelleri Ankara’da satırlar ve bıçaklarla karşılarken İstanbul’da da ‘Robocop’lar ‘travesti operasyonu’na çıktı. Sabah gazetesi haberi ‘Robokop travesti avında’ başlığıyla duyurdu.

KAOS GL

Pendik'te, Çevik Kuvvet polisleri önceki gece sahilde ‘travesti operasyonu’ yaptı. Polislerle travestiler arasında bir kilometre kovalamaca oldu.


*Fotoğraf: Sabah

İstanbul'da Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipleri ile "Robocop" kıyafetli Çevik Kuvvet ekip polisleri önceki gece (16 Ocak) sahil şeridi üzerinde ‘travesti operasyonu’ yaptı. Para karşılığı fuhuş yaptıkları ileri sürülen travestiler, 1 kilometrelik kovalamacanın ardından yakalanarak gözaltına alındı. Gece yarısına kadar süren operasyon sorucu 6 seks işçisi gözaltına alındı.


Kaynak: Yalçın Bel, Sabah, 18 Ocak 2007

Etiketler: insan hakları
İstihdam