05/12/2019 | Yazar: Kaos GL

İstanbul Kadıköy Kent Konseyi LGBTİ+ Meclisi, 4. Dönem 1. Olağan Genel Kurulu için bir araya geliyor.

İstanbul Kadıköy Kent Konseyi LGBTİ+ Meclisi genel kurula çağırıyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kadıköy Kent Konseyi LGBTİ+ Meclisi 4. Dönem 1. Olağan Genel Kurulu için 15 Aralık 2019 Pazar günü, saat 13:00’da bir araya gelecek.

Kadıköy Kent Konseyi ofisinde toplanacak olan LGBTİ+ Meclisi sosyal medya hesabından, “Tüm Kadıköy LGBTİ+ toplumu davetlimizdir” mesajını yayımladı.

Nerede?

15 Aralık 2019 Pazar günü gerçekleşecek olan toplantı Hasanpaşa Mahallesi, Kurbağalıdere Caddesi, Ecevit Apartmanı, 21 numarada olacak. Ayrıca İstanbul Kadıköy Kent Konseyi LGBTİ+ Meclisi’ni sosyal medyadan takip etmek isterseniz burayı ziyaret edebilirsiniz.

Kadıköy Kent Konseyi LGBTİ+ Meclisi neler yapacak?

Meclisten Cem Öztürk Temmuz ayında düzenledikleri ilk toplantının ardından konseyin nasıl çalışacağını KaosGL.org’a şöyle anlattı:

“Ana gündemimizi 2019-2020 Faaliyet Planı ile çalışma yönergemizde yapacağımız değişiklikler oluşturuyor. Kadıköy’de LGBTİ+’ların belediye hizmetlerinden eşit yararlanabilmesi için projeler geliştiriyoruz. Bu süreçte başta Kadıköy Belediyesi Toplumsal Eşitlik Birimi olmak üzere birçok kurumla işbirliği içinde olacağız. Kadıköy’de LGBTİ+ dayanışmasını Kent Konseyi bünyesinde ilerletmeyi hedefliyoruz.”


Etiketler: insan hakları, kent hakkı
İstihdam