02/03/2022 | Yazar: Kaos GL

İstanbul Sinema Müzesi ve Atlas 1948’in Mart ayı boyunca düzenlediği “Zühre” projesi kapsamında Kaos GL’den Aslı Alpar “Menopozu Çiziyoruz” başlıklı karikatür atölyesi gerçekleştirecek.

İstanbul Sinema Müzesi’nde karikatür atölyesi Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

İstanbul Sinema Müzesi ve Atlas 1948, Mart ayı boyunca “Zühre” projesi kapsamında kadın sanatçılar odağında; filmler, söyleşiler, atölyeler ve performanslara ev sahipliği yapacak. 8 Mart’ta kadınlar, İstanbul Sinema Müzesi'ne indirimli giriş sağlayabilecek.

“Zühre” kapsamında Kaos GL’den Aslı Alpar da karikatür atölyesi düzenleyecek. 19 Mart Cumartesi, 14:30-16:00 arasında İstanbul Sinema Müzesi’nde gerçekleşecek olan atölye “Menopozu Çiziyoruz” başlıklı.

Atölye, erken menopoz ve menopozu deneyimleyen herkese açık. Katılmak için gise@istanbulsinemamuzesi.com’a mail atmak yeterli.

“Zühre” projesindeki diğer etkinlikler ise şöyle: MUBI ile Yabancı Yönetmen Kadınlar Film Seçkisi, Canlı Süreç Atölyeleri, Yuvarlak Masa Sohbetleri, Performans Serisi, Workshop & Akademik Paneller, Başka Sinema ile Yerli Yönetmen Kadınlar Seçkisi+Seans Ardından Yönetmenler ile Söyleşi, Kısa Filmler Seçkisi ve Açık Çağrı: Solo Performans Gösterisi.

Etkinliklere buradan ulaşabilirsiniz.


Etiketler: kadın, kültür sanat
İstihdam