15/01/2021 | Yazar: Kaos GL

Russell T. Davies’in, 1980’ler Londrası’nda “AIDS krizinin” ortasında hayatlarına yön vermeye çalışan beş gencin hikayesini konu alan yeni dizisi “It’s a Sin”, 22 Ocak’ta başlıyor.

“It’s a Sin” geliyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Queer as Folk’un yaratıcısı Russel T. Davies’in yeni dizisi “It’s a Sin”, 22 Ocak’ta başlıyor. Dizi, 1981 yılında Londra’ya taşınan ve “AIDS krizinin” ortasında hayatlarına yön vermeye çalışan 18 yaşında beş gencin hikayesini konu alıyor.

Davies, diziyi yazma planlarını 2015’te duyurmuş, 2018’de ise Edinburgh Uluslararası Televizyon Festivali’nde önceleri “The Boys” daha sonra “Boys” adıyla anılan dizinin Kanal 4’te yayınlanacağı kesinleşmişti. Davies’in verdiği bir röportajda “Şimdiye kadar yapacağım en araştırmaya dayalı eser olacak. Birinci bölüm 1981’de 18 yaşındaki bir çocuğun evden ayrılmasıyla başlıyor. O çocuk benim” diyerek senaryoda kendi deneyimlerini yazdığını ifade ettiği dizinin çekimleri 2019’un sonbahar aylarında Manchester’da başlamıştı.

Başrollerini Olly Alexander, Omari Douglas, Callum Scott Howells, Lydia West ve Nathaniel Curtis’in paylaştığı “It’s a Sin” 2021’in Ocak ayı biterken, Birleşik Krallık’ta Kanal 4 ve Amerika Birleşik Devletleri’nde HBO Max’ta ekranlara gelecek.


Etiketler: kültür sanat
İstihdam