16/12/2020 | Yazar: Gözde Demirbilek

Euphoria’nin 24 Ocak’ta çıkacak olan özel bölümünü, senarist ile birlikte Jules karakterine hayat veren Hunter Schafer yazdı.

Jules kendi Euphoria bölümünü yazdı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sam Levinson’ın yaratıcısı olduğu, ilk sezonu 2019 yılında yayınlanan HBO dizisi Euphoria’nin ikinci sezon çekimleri COVID-19 pandemisi sebebiyle ertelenmişti. Dizinin baş karakterlerinden Rue’ya hayat veren oyuncu Zendaya, ikinci sezon çekimleri başlayana kadar daha güvenli çekim ortamında ve sayıca daha az oyuncu ile özel bölümler gelebileceğini duyurmuştu.

Dizinin sezonlar arası ilk özel bölümü 6 Aralık’ta yayınlandı. “Trouble Don’t Last Always” adıyla yayınlanan özel bölümde Rue ve Adsız Narkotik buluşmalarında tanıştığı Ali’nin (Colman Domingo) Noel arifesinde pankek dükkanındaki sohbetini izledik.

24 Ocak’ta yayınlanacak ikinci bölümü, dizinin diğer baş karakteri Jules’a dair olacak. “F*ck Anyone Who’s Not a Sea Blob” ismiyle yayınlanacak olan bölüm, senarist Levinson ile birlikte Jules karakterine hayat veren oyuncu Hunter Schafer’in elinden çıktı. Schafer’ın, bölümün yazar ve yapımcı yardımcılığını üstlenmesiyle dizinin ilk oyuncu – senarist ortak bölümü yaratıldı.

Schafer ayrıca, bu yıl dizinin baş karakterlerinden Zendaya ile Netflix yapımı olan “Malcolm & Marie” filmi için bir araya gelen senarist Levinson ile yeni bir film hazırlığında.


Etiketler: kültür sanat
İstihdam