11/10/2023 | Yazar: Kaos GL

Bant Mag. Video Klip Ödülleri’nde En İyi Sanat Yönetimi / Konsept ödülünün sahipleri Jülyet’s Habanera ile Tümay Tüzüner, Betül Erişir, Ezel Dayı ve Elif KK; Fan ile Anıl Can oldu.

Jülyet’s Habanera ve Fan, Bant Mag.’den ödülle döndü Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Bant Mag. Video Klip Ödülleri’nin Yarışma Bölümü’ne 1-18 Eylül 2023 aralığında, bağımsız müzik sahnesinden 110 video klip başvurdu. Jüri değerlendirmesiyle finale kalan 10 klip, 5 Ekim Perşembe günü Zorlu PSM Vestel Amfi’de de gösterildi. Okan Urun’un sunuculuğunu üstlendiği gecede toplam altı ödül dağıtıldı.

En İyi Sanat Yönetimi / Konsept kategorisinde jüri değerlendirmesi neticesinde iki klip ödüle layık görüldü: Kübra Uzun – Jülyet’s Habanera ile Tümay Tüzüner, Betül Erişir, Ezel Dayı, Elif KK ve Mabel Matiz – Fan ile Anıl Can. Ekipler ödüllerini Yasemin Mori’nin sunumuyla aldı.

En İyi Klip ödülününün kazananı, Altay Erlik’in yönetmenliğini üstlendiği 3pillie feat. memzst – Slickback oldu. Erlik ve ekibi, 10.000 TL para ödülü, Kiralık Kameracım‘dan 10.000 TL değerinde hediye çeki ile Sadi Güran ve Uğur Kolege’nin hazırladığı özel üretim Fosforlu Mirket heykelciğini kazandı. Ödülü Melikşah Altuntaş takdim etti.


Etiketler: kültür sanat
İstihdam