24/03/2017 | Yazar: Kaos GL

Kadın Dayanışma Vakfı, 4 gün sürecek ‘Gönüllü Sosyal Çalışmacı Ağı Atölyesi’ne katılımları bekliyor.

Kadın Dayanışma Vakfı ‘Gönüllü Sosyal Çalışmacı Ağı Atölyesi’ düzenliyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kadın Dayanışma Vakfı, 4 gün sürecek “Gönüllü Sosyal Çalışmacı Ağı Atölyesi”ne katılımları bekliyor.

1993 yılından bu yana kadına yönelik şiddetle mücadele eden Kadın Dayanışma Vakfı, “Gönüllü Sosyal Çalışmacı Ağı Atölyesi” düzenliyor. Hollanda Büyükelçiliği’nin desteği ile yürütülen “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Mekanizmalarının Güçlendirilmesi Projesi” kapsamında düzenlenecek olan atölye, kadına yönelik şiddet alanında çalışan veya çalışmaya gönüllü kadınlara yönelik hazırlandı.

Atölyede, toplumsal cinsiyet eşitliği, kadına yönelik şiddetle mücadele, feminist perspektifle sosyal destek ve danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra hukuki ve psikolojik destek konusunda da eğitim verilecek. Katılımcıların, atölye sonrasındaki süreçte Ankara’da bulunan Kadın Danışma Merkezinde gönüllü destek çalışmalarında yer almaları bekleniyor.

Kadın Dayanışma Vakfı atölyeye katılımcılarının, toplumsal cinsiyet eşitliği bakış açısına sahip, kadına yönelik şiddeti toplumsal cinsiyet eşitliği temelinde değerlendiren, etnik köken, din, dil, ırk, cinsel kimlik, cinsel yönelim gibi ayrımcılıklara karşı olan kişiler olması gerektiğini ifade ediyor.

Katılmak için

1-2 ve 8-9 Nisan 2017’de yapılması planlanan ve 4 gün sürecek atölye çalışmasına başvurmak isteyenlerin kadindv@yahoo.com.tr adresine 29 Mart 2017’ye kadar e-posta ile katılımını iletmeleri gerekmektedir. 


Etiketler: kadın
İstihdam