06/10/2021 | Yazar: Kaos GL

Lambdaistanbul’un Kadın+ Öykü Okuma buluşmaları devam ediyor. Bugünkü buluşmada Aşkın L* Hali öykülerinden, Nevruz Aksu’nun “Bu Gece Boş Musun?” adlı öyküsü konuşulacak.

Kadın+ Öykü Okuma’da bu hafta: Bu Gece Boş Musun? Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Lambdaistanbul LGBTİ+ Dayanışma Derneği’nin Kadın+ Öykü Okuma buluşmaları düzenliyor. Okuma grubu bu etkinlik serisinde, Kaos GL’nin Kadın Kadına Öykü Yarışması’nda ödül almış öykülerin derlemesi olan Aşkın L* Hali kitap setinden öyküler okuyor.

Geçtiğimiz hafta Pelin Zuzu’nun “Güvercin”  öyküsünü masaya yatıran okuma grubu bu hafta ise Nevruz Aksu’nun “Bu Gece Boş Musun?” öyküsü üzerine konuşacak.

Lambdaistanbul’un kadın+ görünürlüğü çerçevesinde kurguladığı etkinlik 6 Ekim Çarşamba günü saat 19:00’da dijital ortamda gerçekleşecek: “Etkinliğimiz kendini lezbiyen, biseksüel veya queer olarak tanımlayan ya da lezbiyen aktivizmle bağlantılı olduğunu hisseden herkese açıktır.”

Buluşmaya katılmak için Etkinliğe katılım için lambda@lambdaistanbul.org adresine e-posta yollamanız yeterli. Katılım linki e-posta yollayanlara iletilecek. 


Etiketler: kadın, kültür sanat
nefret