13/03/2020 | Yazar: Kaos GL

Kaos GL aralarında 28 Mart Mersin Medya Okulu ve 24-26 Nisan Uluslararası Lezbiyen* Konferansı’nın da olduğu etkinliklerini COVID-19 sebebiyle erteledi.

Kaos GL 2 Mayıs’a kadar olan etkinliklerini erteledi Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaos GL Derneği, Dünya Sağlık Örgütü’nün pandemi olarak tanımladığı yeni tip koronavirüsün (COVID-19) yayılımını engellemek için alınan tedbirler kapsamında 2 Mayıs tarihine kadar olan bütün etkinliklerini ertelediğini duyurdu.

Akademik Kültürel Çalışmalar, İnsan Hakları, Medya ve İletişim ve Mülteci Hakları programları kapsamında açık ve davetli çok sayıda atölye, toplantı, eğitim, panel, söyleşi vb. etkinlikler düzenleyen dernek; bütün etkinliklerini ileri bir tarihe ertelediğini ve dernek adına katılım gösterilecek yerel ve uluslararası etkinliklere katılımın iptal edildiğini şöyle duyurdu:

“Tüm dünyada görülen, 11 Mart’ta yapılan resmî açıklama ile Türkiye'de de vakasına rastlanan ve Dünya Sağlık Örgütü’nün pandemi olarak tanımladığı COVID-19 sebebi ile bir dizi önlem almak durumunda kaldık.

“Derneğimizin 2 Mayıs 2020 tarihine kadar düzenlemeyi planladığı atölye, toplantı, eğitim, panel, söyleşi vb. etkinlikleri üzülerek daha ileri bir tarihe ertelediğimizi bildirmek zorundayız. Söz konusu eğitimleri güvenle gerçekleştirme olanağına sahip olduğumuz vakit yeni tarih bilgilerini sizlerle paylaşıyor olacağız.

“Anlayışınız için teşekkür ederiz. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle.”

Derneğin davet usulü örgütlediği etkinliklerin yanı sıra 28 Mart’ta Mersin’de düzenlemeyi planladığı LGBTİ+ Medya Okulu ve 24-26 Nisan’da İzmir’de düzenlemeyi planladığı Uluslararası Lezbiyen* Konferansı da ileri bir tarihe ertelenmiş oldu.

KaosGL.org internet gazetesi, Kaos GL dergisi, derneğin çeşitli programlarının yürüttüğü yayın faaliyetleri ve danışmanlık hizmetleri devam edecek.


Etiketler: insan hakları, sağlık
İstihdam