18/09/2023 | Yazar: Umut Güven

Kaos GL Dergisi’nin 29. Yaş gününe özel düzenlediği “Umut Söyleşileri” etkinliğine davetlisiniz. 23 Eylül Cumartesi günü Ankara’da yüz yüze gerçekleşecek olan etkinlik için kayıt yaptırmayı unutmayın!

Kaos GL Dergi doğum gününü "Umut Söyleşileri"yle kutlayacak Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaos GL Dergisi’nin 29. Yaş gününe özel düzenlediği “Umut Söyleşileri” etkinliği 23 Eylül Cumartesi günü saat 17:00’de Ankara’da gerçekleşecek.

Umut Güven’in moderatörlüğünde Aylime Aslı Demir, Şeyda Akpınar ve Aslı Alpar’ın konuşmacı olduğu etkinlik herkesin katılımına açık. Söyleşiye katılmak için burada yer alan kayıt formunu doldurmanız yeterli.

Etkinlik metni şöyle:

“Umudun ve cesaretin arandığı bir coğrafyada olduğumuz aşikâr. Başka türlü bir dünyayı tasavvur etmek ve belki de bunun olanaklarının izini takip etmek, tüm zor zamanlara rağmen devam edebilme gücünü sağlayan bir gerçek bazılarımız için. Sözlüğe baktığımızda “Olması beklenilen veya olacağı düşünülen şey; umut.” olarak tanımlanıyor umut kavramı. Peki “umut” LGBTİ+’lar ve aktivistler için ne ifade ediyor? Kaos GL Dergisi’nin 29. Yaşını birlikte kutlamak üzere herkesi etkinliğimize bekliyoruz.”


Etiketler: medya, yaşam
İstihdam