19/03/2022 | Yazar: Kaos GL

Kaos GL Dergisi’nin düzenlediği 15 Mart Dünya Sosyal Hizmet Günü özelinde gerçekleştirilen etkinliklerden ikincisinde Yunus Kara ve Koray Arkadaş dergi editörü Umut Güven’in konuğu olacak.

Kaos GL Dergi sohbetlerinde Kapsayıcı Sosyal Hizmet Uygulamaları ve Mülteci LGBTİ+’lar konuşulacak Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

 Kaos GL Dergisi’nin düzenlediği ve Umut Güven’in moderasyonunu gerçekleştireceği Kaos GL Dergisi sohbetlerin bu hafta "Kapsayıcı Sosyal Hizmet Uygulamaları ve Mülteci LGBTİ+’lar" konuşulacak.

22 Mart Salı günü saat 19.30’da gerçekleşecek söyleşide Yunus Kara ve Koray Arkadaş, Umut Güven’in moderasyonunda şu sorulara yanıt arayacaklar:

Belirli etik değerler çerçevesinde kişilerin iyilik hallerinin artırılmasını hedefleyen ve sosyal değişim ile sosyal adaleti sağlamaya yönelik sürdürülebilir bir düzeni amaçlayan sosyal hizmet uygulamaları yeterince kapsayıcı mı? Olumlayıcı Sosyal Hizmet Uygulaması ne anlama geliyor? Sosyal Hizmet uygulamaları nasıl değerlerle hareket etmeli? LGBTİ+ mülteciler derken kimlerden bahsediyoruz? Mülteci LGBTİ+’ları gözeten bir sosyal hizmet uygulaması nasıl olmalı? Spesifik olarak LGBTİ+ mülteciler odağında Yoygakarta İlkelerine ters düşen bazı uygulamalar neler?

Söyleşi Kaos GL Instagram hesabından canlı olarak izlenebilecek.


Etiketler: insan hakları, mülteci, sosyal hizmet
İstihdam