27/03/2012 | Yazar: Kaos GL

‘Kendine ait bir oda’, kendine ait bir web sitesi diye çıktık yola. kaosgl.org’a bir kardeş site geldi…

Kaos GL Dergisi Web Sitesi Açıldı! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaos GL Dergisi, internet sansürlerine, trans hayatların kabahatli sayılmalarına, eşcinsel erkeklerin ve trans kadınların nefret ablukasıyla kuşatılmasına, lezbiyenlerin varlığının kayda değer bile bulunmamasına karşı; “Yatak odanda ne yapıyorsan yap, beni ilgilendirmez”lerin kocaman bir yalan olduğunu hiç unutmayanlarla ve ahlak, namus, aile yapısı, örf ve adetlerle mahpusa dönüşen yaşamlarının duvarlarını yıkarak yeniden kuranlarla birlikte yoluna devam ediyor.
 
“Kendine ait bir oda”, kendine ait bir web sitesi diye çıktık yola. kaosgl.org’a bir kardeş site geldi… Dergimize doğrudan ulaşabileceğiniz sitemizin adresi www.kaosgldergi.com. Dergiye ilişkin her türlü soru ve eleştirileriniz için editor@kaosgl.org adresine ulaşabilirsiniz.
 
Elektronik Abonelik
“Dergiyi abone olurum ama eve götüremem.”
 
Evet, bir çok lezbiyen, gey, biseksüel ve trans birey görünür olamadıkları için, istedikleri halde dergimize destek olamıyorlardı. kaosgldergi.com sitesi sayesinde doğrudan internet üzerinden derginin güncel sayısına erişebileceksiniz. Dergiye abone olduğunuz zaman üyelik şifresi size e-mail ile iletilecek; bu şekilde, saklama derdi olmadan internet erişiminiz olan heryerden Kaos GL Dergisi’nin güncel sayısına ve arşivine ulaşabileceksiniz.
 

1’den 122’e Bütün Sayıların PDF’lerine Erişim
Kaos GL Dergisi’nin bütün sayılarının PDF’lerine kaosgldergi.com adresinden ulaşabilirsiniz. Dergi dosya konuları üzerinden yazılar, kaosgl.org sitesine girilmeye devam ediyor olacak.
 

Abonelik hakkında daha fazla bilgi almak için: abone@kaosgl.org 


Etiketler: medya
İstihdam