06/01/2021 | Yazar: Umut Güven

Kaos GL Dergisi’nin 176. sayısı “Diyalog” dosya konusuyla çıktı.

Kaos GL Dergisi yeni yıla “Diyalog” sayısıyla merhaba diyor! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

1994 yılından beri yayın hayatını sürdüren Kaos GL Dergisi’nin 176. sayısı, “Diyalog” dosya konusuyla yayınlandı.

Kaos GL Dergisi Ocak-Şubat 2021 sayısında “Diyalog” dosya konusu ile, aktivizmin içindeki kültürlerarası iletişimi, sosyal politikaların iyileştirilmesi ve kurumlar arası iş birliklerinin geliştirilmesi noktasında inşa edilen sosyal diyalog zemininde LGBTİ+’ların konumlarını, sanat aracılığıyla kurulan diyalogları, günden güne değişen diyalog kurma araç ve yöntemlerimizi, şiddetsiz iletişim teorisi ile aktivizme etkilerini ve queer ilişkilerdeki değişen güç dengeleriyle beraber yeni diyalog zeminlerine olan ihtiyacımızı tartışmaya açtı.

Diyalog sayısında kimler yer aldı?

Kaos GL Dergi’nin Diyalog dosyasında, Anjelik Kelavgil, Hilal Demir, Hülya Üçpınar, Marsel Tuğkan Gündoğdu, Meryem Güldürdak, Niyaz Uslu, Oğulcan Özgenç, Sezgin İnceel ve umut yazıları ve röportajlarıyla yer aldı.

Aslı Alpar, Güzide Çoban, Işıl Saykan, İlker Hepkaner, M. Mustafa Onur, Muko Az ve Yıldız Tar ise Güncel Sayfalara katkı sundu.

Yazılara çizimleriyle Haykunduzbin, The Art of Huan ve Okyanus Çamcı eşlik ederken; 176.Sayımızın kapağında Uğur Altun, umumda ise Baysan Yüksel çalışmalarıyla yer aldı.

Dergiye nasıl ulaşırım?

Dergiye kitapçılardan veya Notebene Yayınları’nın sitesinden ulaşabilirsiniz. Online aboneler dergi sitesinden dergiyi okuyabilir.


Etiketler: medya, kültür sanat
İstihdam