14/07/2021 | Yazar: Umut Güven

Kaos GL Dergisi’nin 179. Sayısı “Zor Zamanlar” dosya konusuyla çıktı.

Kaos GL Dergisi “Zor Zamanlar” sayısı raflarda Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

1994 yılından beri yayın hayatını sürdüren Kaos GL Dergisi’nin 179. sayısı “Zor Zamanlar” dosya konusuyla yayınlandı.

Kaos GL Dergisi Temmuz-Ağustos 2021 sayısında “Zor Zamanlar” dosya konusu ile, iktidarın nefret söylemlerini, yalnızlaştırma politikaları ve pandeminin yaşamlarımızdaki etkileri gölgesinde verilen hak ve yaşam mücadelesini; hem bireyler düzeyinde hem dernekler özelinde içinden geçtiğimiz dönemdeki zorluklar ve belirsizliklerle başa çıkma araçlarımızı; umudun bugün ve yarınlarımıza olan etkilerini; ruhsal ve fiziksel olarak dayanıklılık kazanma pratiklerimizi ve dayanışmayı birçok aktivist ve yazarın katkısıyla tartışmaya açtı.

Zor Zamanlar sayısında kimler yer aldı?

Burak Akbalık, Rıza Yılmaz, Anjelik Kelavgil, Umut Güner, Özgür Renkler Derneği, Pembe Hayat Derneği, Denzi Deng, Vera Hofmann ile röportajıyla Can Akgümüş, Nayuk, Erdem Korkmaz ve Hatice Kapusuz yazılarıyla “Zor Zamanlar” dosyasına eşlik etti.

Güncel Sayfalar’a ise Can Yaman, Rabia Koca, M.Mustafa Nur, Merve Engür, Marina Papazyan, Onur Karaoğlu ile röportajıyla Lilith HB ve Yağmur Kaymaz katkı sundu.

Kapak ve umumda çalışmalarıyla Ateş Alpar; yazılarda çizimleriyle Kunduz Kaos GL’nin 179.sayısında yer aldı.

Dergiye nasıl ulaşırım?

Dergiye kitapçılardan veya Notebene Yayınları’nın sitesinden ulaşabilirsiniz. Online aboneler dergi sitesinden dergiyi okuyabilir.



Etiketler: medya, kültür sanat
İstihdam