27/09/2014 | Yazar: Kaos GL

Kaos GL Sendikal Çalışma Grubu, yarın Eskişehir Eğitim-Sen ile birlikte ‘LGBTİ hakları, sendikal haklardır’ forumu düzenliyor.

Kaos GL Eskişehir’de eğitim emekçileriyle buluşuyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Kaos GL Sendikal Çalışma Grubu, yarın Eskişehir Eğitim-Sen ile birlikte “LGBTİ hakları, sendikal haklardır” forumu düzenliyor.
 
Kaos GL Sendikal Çalışma Grubu Eskişehir Eğitim-Sen ile birlikte forum düzenliyor. 28 Eylül Pazar günü saat 14.00’de Eskişehir Eğitim-Sen binasında yapılacak forumda, LGBTİ’lerin sendikal hakları konuşulacak.
 
Kaos GL Sendikal Çalışma Grubu’ndan Ayşe Panuş, Berna Savcı, Yıldız Ayyıldız ve Kıbrıs Öğretmen Sendikası’ndan Semen Saygun’un katılacağı etkinlikte; İstanbul 3 ve 6 No’lu Eğitim-Sen şubeleri LGBTİ Komisyonu ve İzmir 2 No’lu Eğitim-Sen LGBTİ Komisyonu üyeleri de yer alacak.
 
Forumda heteroseksist eğitime alternatifler, eğitimde homofobik ve tranfobik ayrımcılıkla mücadele, LGBTİ eğitim emekçilerinin sorunları, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nda yer alan genel ahlak maddesinin LGBTİ eğitim emekçileri aleyhinde kullanılması başlıkları hakkında deneyimler paylaşılacak. 

Etiketler: insan hakları, çalışma hayatı
İstihdam